‹‹ на попередню сторінку

Святкові закуски

Всього рецептів в категорії: 22
<<123>>
6886
0
Шапміньйони в пікантному маринаді
Інгредієнти: шампіньйони - 600 г; фіолетова цибуля - 80 г; гострий перець - півстручка; корінь імбиру - 10 г; часник - 3-4 зубчики; зелень петрушки; соняшникова рафінована або оливкова олія; цукор - 1 ст.л.; лимонний сік - 30 мл; соєвий соус - 3 ст.л.; сіль - за смаком.
25325
3
Рулетики з лососем та сирним кремом
Інгредієнти: яйця курячі - 2 шт.; молоко - 300 мл; пшеничне борошно в / г - 150 г; цукор - 2 ч. л.; сіль - 1 / 3 ч. л.; пастоподібний кисломолочний сир (у мене 5 %) - 200 г; вершкове масло - 80 г; сметана (20 %) - 50 мл; лимонний сік - 1 ч. л. або за смаком; зелень кропу - 2-3; копчений лосось чи сьомга - 250 г.
27186
3
Закуска з лососем, вершковим сиром та авокадо
Інгредієнти: пісочні тарталетки (маленького розміру) - 13-14 шт.; підкопчений лосось чи сьомга - 150 г; стигле авокадо - 200 г; вершковий сир - 150 г; лимонний сік - 1-2 ч. л.; зелень кропу - 2-3 гілочки.
112515
28
Кабачковий торт
Інгредієнти: молоді кабачки - 600 г; яйця - 5 шт. + 1 шт. для декору; пшеничне борошно - 3 ст. л. з гіркою; молода морква - 150-200 г; ріпчаста цибуля - 200 г; помідори - 400 г + 100 г для декору; часник - 3-4 зубчики; зелень петрушки - півпучка; домашній майонез - 4 ст. л.; сіль, чорний мелений перець - за смаком; соняшникова рафінована олія - для смаження.
17493
1
Яйця по-неаполітанськи
Інгредієнти: яйця - 4 шт.; помідори середнього розміру - 3 шт.; анчоуси - 50 г; каперси - 20 г; базилік - 5-6 листочків; оливкова олія - 4-5 ст. л.; білий винний оцет - 1 ст. л.; сіль, чорний мелений перець - за смаком.
20281
0
Фаршировані яйця (з авокадо і червоною ікрою)
Інгредієнти: яйця - 6-7 шт.; авокадо стигле (невелике) - 1 шт.; червона ікра - 60 г; зелень кропу - півпучка (невеликого); лимонний сік - 1 ст. л. або за смаком; домашній майонез - 2 ст. л.; сіль, чорний мелений перець
81591
9
Закуска з крабових паличок, яєць і сиру
Інгредієнти: крабові палички - 200 г; твердий сир - 100 г; яйця (великі) - 2 шт.; часник - 2 зубчики; домашній майонез; тарталетки (в мене з листкового тіста)
37962
3
Яйця фаршировані печінкою тріски
Інгредієнти: яйця - 7 шт.; печінка тріски - 1 банка (маса нетто 230 г); ріпчаста цибуля - 50 г; зелень петрушки (без стебел) - півпучка (невеликого); майонез - 1 ст. л.; чорний мелений перець; сіль (при потребі)
14522
1
Помідори запечені з пряними травами
Інгредієнти: помідори (середнього розміру); часник; пряні трави (в мене “Прованська суміш трав” і свіжий розмарин); сіль, свіжомелений чорний перець; оливкова олія; цукор при потребі (для пом’якшення кислоти помідорів)
37723
8
Закуска з оселедця, моркви і плавлених сирків
Інгредієнти: філе оселедця - 200 г; плавлений сирок (я брала ТМ “Шостка”) - 200 г; морква - 100 г; вершкове масло - 100 г; свіжомелений чорний перець - за смаком
<<123>>
UA RU