Філе морського окуня запечене з помідорами і сиром
Інгредієнти:
- філе морського окуня - 800 г
- сир твердий - 150 г
- помідори - 2 шт.
- одне стебло цибулі-порею (біла частина)
- сіль, білий мелений перець
Приготування:
Філе окуня просушити паперовим рушником, з обох сторін посолити і поперчити.
Викласти в деко.
Помідори очистити від шкірки і нарізати кружельцями.
Цибулю-порей нарізати кільцями.
Сир натерти на крупній терці.
На філе викласти помідори.
На помідори викласти цибулю-порей.
Зверху викласти тертий сир. Випікати 30 хв. в розігрітій до 180 °С духовці.
Філе морського окуня запечене з помідорами і сиром готове.
Запечене філе морського окуня подавати гарячим.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!