Салат з редьки (з горіхами)
Інгредієнти:
- редька - 350-400 г
- морква - 100 г
- грецькі горіхи - півсклянки
- селера (стебла) - 1 невелике стебло або за смаком
- сметана (не густа)
- сіль, чорний мелений перець
Приготування салату з редьки.
Моркву почистити, натерти на дрібній терці (краще використати терку для корейської моркви).
Редьку очистити і також натерти.
В посудину викласти горіхи, дрібно порізане стебло селери, кілька столових ложок сметани. Все подрібнити блендером до пюреподібного стану.
У велику посудину викласти натерту моркву і редьку та подрібнені горіхи з селерою. Посолити та поперчити за смаком.
Додати сметану, все ретельно перемішати. Салат з редьки (з горіхами) готовий.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!