Яйця фаршировані печінкою тріски
Інгредієнти:
- яйця - 7 шт.
- печінка тріски - 1 банка (маса нетто 230 г)
- ріпчаста цибуля - 50 г
- зелень петрушки (без стебел) - півпучка (невеликого)
- майонез - 1 ст. л.
- чорний мелений перець
- сіль (при потребі)
Приготування яєць фаршированих печінкою тріски.
Цибулю почистити і порізати дрібненькими кубиками.
Цибулю залити окропом на 1 хв., щоб вона зм’якла. Потім воду злити, цибулю трошки посолити і скропити оцтом.
Зелень петрушки дрібно посікти ножем.
Яйця зварити натвердо, почистити, розрізати навпіл.
Відділити жовтки від білків. Жовтки викласти в посудину і добре розім’яти виделкою.
Після цього до жовтків додати печінку тріски (без олії) і знову все добре розім’яти.
Потім додати зелень петрушки, майонез, цибулю, поперчити, перемішати і, при потребі, посолити.
Отриманою масою нафарширувати білки. Яйця фаршировані печінкою тріски готові.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!