Салат з тунцем і рисом
Інгредієнти:
- консервований тунець в олії - 1 б. (120 г)
- рис - 1 / 2 склянки
- помідори - 150 г
- огірки - 150 г
- зелена цибуля - півпучка
- лимонний сік - за смаком
- олія - при потребі
- сіль, чорний мелений перець
Приготування салату з тунцем і рисом.
Рис відварити у злегка підсоленій воді. Охолодити до кімнатної температури.
Огірки почистити і порізати невеликими кубиками.
Помідори очистити від шкірки і також порізати невеликими кубиками.
Зелену цибулю подрібнити ножем.
В посудину викласти тунець з олією, добре розім’яти виделкою.
До тунця додати рис і ретельно та акуратно перемішати.
Слідом додати порізані огірки, томати та зелену цибулю. Перемішати.
Посолити, поперчити, при потребі додати олію та лимонний сік за смаком. Ще раз все ретельно перемішати і подавати до столу. Салат з тунцем і рисом готовий.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!