Викласти в посудину 200 г маргарину і добре розтерти з 200 г цукру.
Збити в цю ж посудину яйця і розтерти, чи збити міксером до однорідної маси.
Всипати до маси 600 г борошна, 2 ч. л. розпушувачу для тіста і замісити тісто.
Взяти 2/3 частини тіста і рівномірно викласти у деко.
Яблука почистити від шкірки і серцевини і нарізати тоненькими плюстерками.
Викласти яблука в деко.
З тіста, що залишилося, скатати смужки і зробити "решітку" на яблуках. Деко поставити в розігріту до 180 °C духовку і запікати протягом 30-35 хв. до готовності.
Тим часом зробити крем. Для цього в посудину влити 500 г сметани і 200 г цукру, добре розмішати щоб розчинився цукор.
На гарячий пиріг рівномірно викласти крем. Поки пиріг буде охолоджуватись він просякне кремом. Яблучний пиріг готовий.