Приготування курячого філе запеченого у фользі.
Покладіть куряче філе у миску, додайте подрібнений ножем часник, оливкову олію.
Посипте меленим чорним перцем до смаку. Додайте соєвий соус і ваші улюблені трави. Сьогодні у мене італійські трави (орегано, базилік, розмарин, кумін, шматочки перцю). Приправте сіллю, але небагато, тому що соєвий соус досить солоний. Перемішайте філе з маринадом і залишіть маринуватися на 30 хвилин.
Зробіть 2 конверти з фольги. Складіть фольгу навпіл, щоб конверти не порвалися. Помістіть мариноване куряче філе в конверти і додайте маринад, що залишився.
Щільно згорніть краї конвертів, щоб запобігти витіканню соку в процесі запікання. Покладіть філе у форму для запікання. Запікайте 30-35 хвилин в попередньо розігрітій до 200°C духовці. Залишіть відпочити у фользі на 10 хвилин.
Наріжте курячу грудку на шматочки. Полийте соком, що залишився після запікання, і подавайте до столу.