Окрошка

Окрошка. Фото.
Інгредієнти:
  • вода - 1.5 л. (перекип'ятити і остудити)
  • картопля - 500 г
  • огірки - 500 г
  • вареної ковбаси або яловичини - 400 г
  • яйця - 5 шт.
  • майонез - 350 г
  • великий пучок зеленої цибулі, пучок кропу і петрушки.
  • оцет - 3 ст. л. (можна замінити соком лимона)
  • сіль до смаку
Окрошка. Інгредієнти.
Приготування:
Нарізана кубиками картопля.
Відварити картоплю в мундирах, почистити і порізати кубиками.
Нарізаний кубиками огірок
Огірки почистити, порізати кубиками.
Подірбнені яйця.
Відварені накруто яйця нарізати кубиками.
Нарізати кубиками ковбасу.
Яловича ковбаса нарізана кубиками.
Подрібнена зелень петрушки, кропу і цибулі.
Дрібно нарізати зелень цибулі, кропу і петрушки.
Перемішані інгредієнти.
Всі інгредієнти висипати в каструлю і перемішати.
В перемішані інгредієнти додаємо майонез.
В окремій посудині вимішати майонез з невеликою (приблизно 6 ст. л.) кількістю кип'яченої охолодженої води до однорідної маси і додати в каструлю.
Готова окрошка в каструлі.
Додати 1.5 л. кип'яченої холодної води, 3 ст. л. оцту, сіль за смаком. Окрошка готова.
Подавати охолодженою (на 1-2 год. поставити в холодильник).
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 17798
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2011-07-15

Коментарі до цього рецепта (7):Наталя | 2012-04-18
Я обов’язково до окрошки даю редиску і до самої майонезної юшки вичавлюю сік лимона – дуже смачно!
Олена | 2013-08-20
Я даю до такої окрошки ще гірчицю (розбавити з водою і влити) на смак, вона має такий тоді приємний смак і трохи щіпає.
Людмила | 2015-06-22
Крім ковбаси можна додати шинку або копчене м’ясо. Дуже смачно!
Светлана | 2016-03-07
На квасе окрошку не понимаю, готовлю только так ка описано.
Галина | 2017-05-03
Обов’язково попробую.
Олександр | 2017-05-19
Борщик дуже смачний. Від моєї бабусі – буряк попередньо можна не відварювати. Щоб він був м’якенький потрібно натерти на велику терку, а потім прожарити на петельні з помідорами. Решту все за рецептом.
Даша | 2017-08-02
Потрібно спробувати!!!
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору