Овочеве рагу з м’ясом та квасолею

Овочеве рагу з м’ясом та квасолею. Рецепт приготування.
Інгредієнти:
  • яловичий фарш - 500 г
  • квасоля червона консервована - 2 банки по 400 г
  • кабачки молоді - 2 шт. (500 г)
  • м’ясний бульйон - 500 мл.
  • болгарський перець жовтий - 2 великі стручки
  • помідори - 2-3 шт.
  • ріпчаста цибуля - 1 шт.
  • зелена цибуля - 1 пучок
  • мелений перець чілі - 1 / 3 ч. л.
  • сіль, чорний мелений перець
  • оливкова олія для смаження
Овочеве рагу з м’ясом та квасолею.
Приготування овочевого рагу з м’ясом та квасолею:
Порізана півкільцями цибуля.
Цибулю нарізати півкільцями.
Порізаний півкільцями кабачок.
Кабачки помити і також нарізати півкільцями.
Порізаний крупною соломкою солодкий перець.
Перець помити, очистити від плодоніжки і насіння, нарізати крупною соломкою.
Очищений від шкірки і нарізаний помідор.
Помідори очистити від шкірки і нарізати довільними шматками.
Проціджена від рідини квасоля.
Висипати квасолю в друшляк, зцідити рідину і промити її під протічною водою.
Цибуля смажиться.
У великій сковороді з високими стінками на оливковій олії підсмажити цибулю до золотистого кольору.
Додаємо до цибулі солодкий перець і кабачки.
Потім до цибулі додати кабачки і болгарський перець. Все злегка обсмажити на великому вогні, періодично помішуючи.
Додаємо фарш.
Не зменшуючи вогонь, до овочів додати фарш і, помішуючи, смажити, поки фарш не стане розсипчастим (приблизно 5 хв.).
Доливаємо в сковорідку бульйон.
Після цього додати поідори, квасолю і бульйон.
Солимо і перчимо рагу.
Слідом додати паприку, чорний мелений перець і сіль, все перемішати і тушити на середньому вогні 10 хв. Кришкою не накривати.
Овочеве рагу з м’ясом та квасолею готове.
Рагу викласти в порційні тарілки, щедро притрусити січеною зеленою цибулею і подавати до столу. Овочеве рагу з м’ясом та квасолею готове.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 18579
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2012-06-17
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (1):Галина | 2013-11-26
Все чудово!
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

UA RU
Нагору