Салат “Капрезе”

Салат “Капрезе”. Рецепт приготування.
Інгредієнти:
  • моцарела в росолі - 2 кульки по 125 г
  • помідори середнього розміру - 3 шт.
  • свіжі листочки базиліка
  • оливкова олія
  • свіжомелений чорний перець
  • сіль
Салат “Капрезе”.
Приготування салату “Капрезе”.

Якщо в цьому салаті вам бракуватиме кислинки, – то можна скропити його лимонним соком, або бальзамічним оцтом.

Нарізані помідори.
Помідори нарізати кружальцями товщиною 5 мм.
Нарізана моцарела.
Моцарелу також нарізати кружальцями товщиною 5 мм.
Помідори викладені з моцарелою.
На тарілку почергово викласти помідори з моцарелою.
Солимо і перчимо.
Посолити, поперчити.
Поливаємо оливковою олією.
Полити оливковою олією.
Салат “Капрезе” готовий.
Викласти листочки базиліка. Салат “Капрезе” готовий.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 41169
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2012-08-14
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (4):Роман | 2013-03-28
Краса! Завтра малому на Д.Н. зроблю. Дякую за такий гарний рецепт.
Люба | 2013-03-28
Роман, на здоров'я )))
Хатiдже | 2013-12-01
Чудовий рецепт. Дякую.
Віка | 2015-01-18
Спасибі за рецепт, дуже смачно.
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

UA RU
Нагору