Рулети з курячого філе

Рулети з курячого філе, мартаделли, твердого сиру приготовані з білим сухим вином.
Інгредієнти:
  • Куряче філе - 500-600 г (три грудинки).
  • Сир голандський - 80 г
  • Ковбаса мортаделла - 80 г
  • Біле сухе вино - 100 г
  • Орігано, розмарин.
  • Сіль, перець до смаку.
  • Оливкова олія для смаження.
Рулети з курячого філе. Інгредієнти.
Приготування:
Розділене на половину куряче філе.
Грудинку розрізати навпіл як на фото.
Солене і перчене куряче філе.
Злегка відбити, посолити, поперчити до смаку.
Шматок курячого філе з голандським сиром та мортаделою.
Зверху покласти шматок мортадели та сиру.
Закручений рулет.
Закрутити в рулет і зафіксувати зубочисткою або ниткою.
Суміш орігано і розмарину.
В окремій посудині змішати орігано і розмарин.
Обвалюємо рулети в спеціях.
Запанірувати рулети спеціями.
Обсмажені курячі рулети.
В розігірту сковорідку налити невелику кількість оливкової олії, потім викласти рулети і на середньому вогні обсмажити з усіх боків до золотистого кольору.
Додаємо білого сухого вина в сковорідку.
Додати вино.
Протушкувати до часткового випаровування вина.
Накрити кришкою і протушити 5-7 хв. щоб частково випарувалось вино і соус трошки загус. Рулети з курячого філе готові.
При подачі полити соусом, прикрасити зеленню.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 17285
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2011-07-26

Коментарі до цього рецепта (4):Зоряна | 2011-12-22
Виглядають апетитно!
Світлана | 2013-03-15
Не тільки виглядає апетитно, але ще й реально дуже смачно!
Тетяна | 2014-10-22
Люба дякую! Дуже смачно!!! Але перед тим, як подавати, рулетики полила вином, яке залишилось у сковороді. Смак став насиченішим. Чоловікові так сподобались, що у ночі “втіхаря” доїв решту:)
Люба | 2014-10-22
:):):)
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору