Кулінарні рецепти з покроковими фотографіями.

Рулети з курячого філе

Рулети з курячого філе, мартаделли, твердого сиру приготовані з білим сухим вином.

Інгредієнти:

  • Куряче філе - 500-600 г (три грудинки).
  • Сир голандський - 80 г
  • Ковбаса мортаделла - 80 г
  • Біле сухе вино - 100 г
  • Орігано, розмарин.
  • Сіль, перець до смаку.
  • Оливкова олія для смаження.
Рулети з курячого філе. Інгредієнти.

Приготування:

Грудинку розрізати навпіл як на фото.
Розділене на половину куряче філе.
Злегка відбити, посолити, поперчити до смаку.
Солене і перчене куряче філе.
Зверху покласти шматок мортадели та сиру.
Шматок курячого філе з голандським сиром та мортаделою.
Закрутити в рулет і зафіксувати зубочисткою або ниткою.
Закручений рулет.
В окремій посудині змішати орігано і розмарин.
Суміш орігано і розмарину.
Запанірувати рулети спеціями.
Обвалюємо рулети в спеціях.
В розігірту сковорідку налити невелику кількість оливкової олії, потім викласти рулети і на середньому вогні обсмажити з усіх боків до золотистого кольору.
Обсмажені курячі рулети.
Додати вино.
Додаємо білого сухого вина в сковорідку.
Накрити кришкою і протушити 5-7 хв. щоб частково випарувалось вино і соус трошки загус. Рулети з курячого філе готові.
Протушкувати до часткового випаровування вина.
При подачі полити соусом, прикрасити зеленню.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 17155
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2011-07-26

Коментарі до цього рецепта (4):

Зоряна | 2011-12-22

Виглядають апетитно!

Світлана | 2013-03-15

Не тільки виглядає апетитно, але ще й реально дуже смачно!

Тетяна | 2014-10-22

Люба дякую! Дуже смачно!!! Але перед тим, як подавати, рулетики полила вином, яке залишилось у сковороді. Смак став насиченішим. Чоловікові так сподобались, що у ночі “втіхаря” доїв решту:)

Люба | 2014-10-22

:):):)

Додати Ваш коментар:

*

Введіть символи з картинки: *

Нагору сторінки
Змінити мову
Українська  Російська

Пошуковий запит повинен бути не менше 3-х символів




Курка в соусі карі
Виноградний пиріг
Салат “Мисливський”
Гарбузові оладки з корицею
Бездріжджовий хліб на заквасці з житнього борошна
Закваска з житнього борошна
Фріттата з беконом, болгарським перцем та кукурудзою
Манні оладки (биточки)


Loading...