Вінегрет

Вінегрет. Рецепт приготування.
Інгредієнти:
  • картопля - 400 г
  • буряк - 300 г
  • морква - 200 г
  • ріпчаста цибуля - 150 г
  • квашена капуста (без соку) - 200 г
  • квашені огірки - 200 г
  • червона квасоля - 2 / 3 склянки
  • соняшникова олія
  • сіль, чорний мелений перець
Вінегрет.
Приготування вінегрету.
Відварюємо квасолю.
Квасолю відварити до готовності.
Відварюємо буряк.
Також зварити буряк ...
Відварюємо картоплю з морквою.
... і картоплю з морквою.
Порізана дрібними кубиками цибуля.
Цибулю очистити, порізати дрібними кубиками.
Порізана кубиками картопля.
Картоплю очистити і порізати кубиками.
Порізаний кубиками буряк.
Буряк очистити, порізати кубиками.
Порізана кубиками морква.
Моркву очистити, порізати кубиками.
Порізані кубиками квашені огірки.
Квашені огірки також порізати кубиками.
Квашена капуста.
Квашену капусту відтиснути від зайвої рідини.
Всі підготовлені овочі окрім буряка складаємо в миску і заправляємо олією.
У велику посудину викласти всі підготовлені овочі (картоплю, цибулю, капусту, моркву, квасолю, огірки) крім буряка, заправити олією і перемішати.
Порізаний буряк заправляємо олією і перемішуємо.
Буряк також в окремій посудині заправити олією, перемішати ...
Додаємо буряк в миску і перемішуємо.
... і викласти в посудину до всіх овочів, посолити, поперчити ...
Вінегрет готовий.
... і знову все ретельно перемішати. Вінегрет готовий.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 305219
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2012-10-24
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (31):ТОРІ | 0000-00-00
Дуже вкусно)2018-04-05
Ірина | 2013-04-21
Велике спасибі. Дуже смачний і простий за приготуванням.
Марія | 2013-12-02
Тут нема що сподіватись що це сподобається!!!! Це обов’язково сподобається... Дуже смачно!!! Дякую.
Андрій Лагуш | 2013-12-17
Пропоную замісить соняшникової олії додати олію з льону, що додає своєрідний смак та аромат. А так - все супер... :)
Люба | 2013-12-17
Андрій, дякую за пораду, обов’язково спробую :)
Люда | 2014-08-27
Дійсно смачно! Спасибі за чудовий рецептик!
Ігор | 2014-09-17
Дякую за чудовий рецепт.
Люба | 2014-09-17
На здоров’я :)
Михаїл | 2014-11-23
Класно я його обажаю, але я без огірка готував, тепер попробкю з огірком!
Ліля | 2015-11-26
Дуже дякую вам, класно.
Василь | 2016-01-12
Набагато швидше приготувати вінігрет, якщо складові порізати на кубики в сирому вигляді і зварити на пару.
Анна | 2016-03-04
Думаю це неправильний підхід бо так випаруються поживні речовини а цілими зберігаються.
Вікторія | 2016-04-14
А мені здається, коли готує на пару якраз все корисне зберігається...
Соня | 2016-12-22
Навіщо вінегрету квашена капуста?
Люба | 2016-12-23
Соню, тому що з квашеною капустою вінегрет нам більше смакує :)
Юрій. | 2016-12-25
У нас Різдво і виникла суперечка на рахунок інгредієтів квашена капуста та огірок. Смачно коли є одне з другим, а на рахунок готування сирим на пару це помилка. Всі корисні вітаміни випаровуються. Дякую за рецепт хоч сам і кухар, але з часом забуваєш чому навчався років 30 назад.
Андрій | 2017-01-07
Вінегрет просто отпад! Пальчики оближеш.
Сашко | 2017-11-26
Чому буряк окремо заправляється олією від решти складових?
Люба | 2017-11-27
Сашко, це робиться для того, щоб олія обволікла шматочки буряка, і, таким чином, не дозволила йому інтенсивно замалювати своїм бурячковим кольором всі інші інгредієнти.
Анна | 2017-11-28
Можна замість квашеної капусти дати морську (з селерою чи без). Також дуже смачно.
Оля | 2017-12-28
Ой дуже дякую!
Вікторія | 2018-09-07
Як на мене квашена капуста лишня.
Нюта | 2018-09-17
Я сьогодни робила вінігрет дуже смачний))))
Свєта | 2019-11-03
Няма яка, аж слинка тече, як від побаченого лимона))
Вадим | 2019-12-15
Колись жив в Кривому Озері, так ось бабуся готувала вінігрет, та добовляла трішечки цукрового бурячку. Смак був незабутній.
Женя | 2019-12-23
А можна замість вареної квасолі додати консервовану?
Люба | 2019-12-23
Так, можна 😊
Лелія | 2020-01-29
Супер! Я ще буряк запікаю в духовці: чищу, розрізаю на 2 чи на 4 частини, загортаю щільно в алюмінієву фольгу, кладу в жаростійку посудину і печу хвилин 50 в 200 градусів. Виходить дуже соковитий і запашний бурячок. Ще моркву так спробую запекти. А замість картоплі – батат або топінамбур, теж дуже смачно (і менш клорійно, якщо комусь важливо).
Люба | 2020-01-29
Гммм, звучить дуже цікаво 🤨🤔😀👍🏻
Мирослава | 2021-08-26
Я завжди робила без квашеної капусти. Сьогодні по вашому рецепту додала. Так також смачно. Дякую.
Люба | 2021-08-27
Мирославо, на здоров'я :)
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

UA RU
Нагору