Пісто

Пісто. Рецепт приготування.
Інгредієнти:
  • кабачки - 250 г
  • баклажани - 250 г
  • цибуля - 250 г
  • болгарський перець - 300 г
  • помідори - 400 г
  • яйця - 3 шт.
  • цукор - 1 ч. л.
  • оливкова олія
  • сіль, перець за смаком
Пісто.
Приготування пісто.

Пісто – дуже популярна страва іспанської кухні. Зазвичай її подають зі скибкою хліба і яєшнею. Також пісто можна використати як начинку до пирогів, сендвічів, млинців і навіть як соус до макаронів. Ця страва гарно смакує як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Дана кількість інгредієнтів розрахована на три порції.

Порізана кубиками ріпчаста цибуля.
Цибулю очистити і нарізати дрібними кубиками.
Порізаний кубиками кабачок.
Кабачки порізати досить великими кубиками.
Порізаний кубиками болгарський перець.
Перець очистити від плодоніжки і насіння, порізати кубиками.
Порізаний кубиками баклажан.
Баклажани також порізати кубиками.
Помідори подрібнені в блендері.
Помідори ошпарити кип’ятком, очистити від шкірки і подрібнити в блендері до пюреподібного стану.
Цибуля обсмажується.
В широку сковорідку або каструлю налити оливкову олію, розігріти і викласти цибулю, обсмажити до прозорого стану.
Додаємо до цибулі болгарський перець.
Потім додати болгарський перець, періодично помішуючи, смажити 5 хв. на середньому вогні.
Додаємо в каструлю баклажани і кабачки.
Далі викласти баклажани і кабачки, періодично помішуючи, смажити ще 7-8 хв.
Додаємо в каструлю подрібнені в блендері томати.
Потім додати томатне пюре ...
Солимо, перчимо, додаємо цукор.
... сіль, перець і цукор.
Тушкуємо пісто.
Все перемішати, довести до кипіння і на малому вогні, накривши кришкою, варити 10 хв.
Додаємо яйця.
Потім в каструлю збити яйця, трошки їх посолити, накрити кришкою і ще трохи потримати на вогні, поки не прихопиться білок.
За бажанням яйця можна перемішати з овочами.
Пісто готове.
Пісто розкласти у порційні тарілки і, за бажанням, притрусити січеною зеленню петрушки. Пісто готове.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 10951
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2012-10-25

Коментарі до цього рецепта (1):Микола | 2013-08-07
Дуже смачно !
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору