Кулінарні рецепти з покроковими фотографіями.

Салат з язика

Салат з язика.

Інгредієнти:

  • язик яловичий варений - 400 г
  • огірки мариновані - маса нетто 300 г
  • печериці мариновані - маса нетто 270 г
  • ріпчаста цибуля - 150 г
  • твердий сир (в мене “Гауда”) - 100 г
  • майонез
  • сіль, чорний перець

Для маринування цибулі:

  • холодна вода - 1 склянка
  • оцет - 1 ст. л.
  • цукор - 2 ч. л.
  • сіль - 1 ч. л.
Салат з язика. Інгредієнти.


Приготування салату з язика:

Язик промити під проточною водою. Покласти в каструлю, залити холодною водою, на великому вогні довести до кипіння.
Язик в каструлі.
Коли вода закипить, зняти піну, посолити, додати кілька горошин чорного перцю і варити, накривши кришкою, при слабкому кипінні 2 год. Потім язик вийняти з каструлі, потримати кілька хвилин в холодній воді і зняти шкірку.
Доводимо язик до кипіння, знімаємо піну, додаємо сіль та перець.
В посудину налити воду, додати сіль, цукор, оцет, перемішати. Викласти туди нарізану півкільцями цибулю, добре пом’яти рукою і залишити на 20 хв.
Маринуємо цибулю.
Огірки нарізати соломкою.
Нарізані соломкою мариновані огірки.
Гриби нарізати плюстерками.
Тоненько нарізані гриби.
Сир натерти на крупній терці.
Тертий на крупній терці твердий сир.
400 г вареного язика нарізати соломкою.
Нарізаний тонкою соломкою язик.
Всі інгредієнти: цибулю (її слід добре відтиснути від маринаду), огірки, гриби, язик, сир викласти в посудину, поперчити, трошки посолити.
Всі інгредієнти в посудині. Приправляємо сіллю та перцем.
Заправити майонезом і перемішати. Салат з язика готовий.
Перемішуємо. Салат з язика готовий.
При подачі салат можна притрусити січеною зеленою цибулею.

Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!

Кількість переглядів: 55721
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2012-11-25

Коментарі до цього рецепта (9):

Оля Панько | 2012-12-02

Дуже смачний салат, Люба дякую за такий хороший рецепт.)

Люба | 2012-12-02

Оля, на здоров’я :)

світлана | 2013-01-04

Классний салат.

Ольга | 2013-02-02

Дуже смачний салат, але я додаю ще консервований зелений горошок і трішки гірчиці, спробуйте дуже смачно.

Люба | 2013-02-02

Ольга, дякую за пораду, обов’язково спробую :)

Оксана | 2013-02-24

Дякую за рецепт дуже смачний.

Оксана | 2014-03-03

Готую цей салат не вперше. Цього разу додала лісові гриби. Ще смачніше ніж з шампіньйонами. Рекомендую спробувати!

Юля | 2014-08-18

Салат смачний. Улюблений. Дякую.

Люба | 2014-08-18

На здоров’я :)

Додати Ваш коментар:

*

Введіть символи з картинки: *

Нагору сторінки
Змінити мову
Українська  Російська

Пошуковий запит повинен бути не менше 3-х символів




Бездріжджовий хліб на заквасці з житнього борошна
Закваска з житнього борошна
Фріттата з беконом, болгарським перцем та кукурудзою
Манні оладки (биточки)
Паста з анчоусами та броколі
Яблучний крамбл з карамеллю та журавлиною
Овочевий суп з куркою та вершками
Баклажани з грибами тушковані в сметані


Loading...