Кулінарні рецепти з покроковими фотографіями.

Салат з язика

Салат з язика.

Інгредієнти:

  • язик яловичий варений - 400 гр.
  • огірки мариновані - маса нетто 300 гр.
  • печериці мариновані - маса нетто 270 гр.
  • ріпчаста цибуля - 150 гр.
  • твердий сир (в мене “Гауда”) - 100 гр.
  • майонез
  • сіль, чорний перець

Для маринування цибулі:

  • холодна вода - 1 склянка
  • оцет - 1 ст. л.
  • цукор - 2 ч. л.
  • сіль - 1 ч. л.
Салат з язика. Інгредієнти.


Приготування салату з язика:

Язик промити під проточною водою. Покласти в каструлю, залити холодною водою, на великому вогні довести до кипіння.
Язик в каструлі.
Коли вода закипить, зняти піну, посолити, додати кілька горошин чорного перцю і варити, накривши кришкою, при слабкому кипінні 2 год. Потім язик вийняти з каструлі, потримати кілька хвилин в холодній воді і зняти шкірку.
Доводимо язик до кипіння, знімаємо піну, додаємо сіль та перець.
В посудину налити воду, додати сіль, цукор, оцет, перемішати. Викласти туди нарізану півкільцями цибулю, добре пом’яти рукою і залишити на 20 хв.
Маринуємо цибулю.
Огірки нарізати соломкою.
Нарізані соломкою мариновані огірки.
Гриби нарізати плюстерками.
Тоненько нарізані гриби.
Сир натерти на крупній терці.
Тертий на крупній терці твердий сир.
400 гр. вареного язика нарізати соломкою.
Нарізаний тонкою соломкою язик.
Всі інгредієнти: цибулю (її слід добре відтиснути від маринаду), огірки, гриби, язик, сир викласти в посудину, поперчити, трошки посолити.
Всі інгредієнти в посудині. Приправляємо сіллю та перцем.
Заправити майонезом і перемішати. Салат з язика готовий.
Перемішуємо. Салат з язика готовий.
При подачі салат можна притрусити січеною зеленою цибулею.

Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!

Кількість переглядів: 47837
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2012-11-25

Коментарі до цього рецепту (7):

Оля Панько | 2012-12-02

Дуже смачний салат, Люба дякую за такий хороший рецепт.)

Люба | 2012-12-02

Оля, на здоров’я :)

світлана | 2013-01-04

Классний салат.

Ольга | 2013-02-02

Дуже смачний салат, але я додаю ще консервований зелений горошок і трішки гірчиці, спробуйте дуже смачно.

Люба | 2013-02-02

Ольга, дякую за пораду, обов’язково спробую :)

Оксана | 2013-02-24

Дякую за рецепт дуже смачний.

Оксана | 2014-03-03

Готую цей салат не вперше. Цього разу додала лісові гриби. Ще смачніше ніж з шампіньйонами. Рекомендую спробувати!

Додати Ваш коментар:

*

Введіть символи з картинки: *

Нагору сторінки
Змінити мову
Українська  Російська

Пошуковий запит повинен бути не менше 3-х символів



загрузка...

Різотто з куркою та грибами
Апельсиновий кекс
Вишневий кисіль
Цвєтаєвський яблучний пиріг
Запечена картопля з йогуртовим соусом
Йогуртовий соус із зеленню та яйцем
Риба запечена з вершками
Флонді


Loading...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...