М’ясо по-французьки

М’ясо по-французьки.
Інгредієнти:
  • м’ясо (яловичина, свинина) - 500 г
  • цибуля - 200 г
  • твердий сир (в мене "Гауда") - 200 г
  • домашній майонез - 350 г
  • сіль, свіжомелений чорний перець - за смаком
  • олія для смаження
М’ясо по-французьки. Інгредієнти.
Приготування м’яса по-французьки.
Тертий на крупній терці сир.
Сир потерти на крупній терці.
Порізана кільцями цибуля.
Цибулю очистити, нарізати кільцями або півкільцями.
М’ясо нарізане порційними шматками.
М’ясо нарізати порційними шматками товщиною 1,5 см.
Обсмажуємо шматки м’яса.
Сковорідку змастити олією, добре її розігріти, викласти м’ясо і обсмажити його на великому вогні з обох боків по 1,5 хв.
Викладаємо обсмажене м’ясо на деко.
Обсмажене м’ясо щільно викласти у форму, посолити і поперчити.
Бажано форму брати невеликого розміру (на час приготування цього рецепту в мене такої не було під рукою), щоб м’ясо повністю заповнило дно форми.
Зверху викладаємо шар цибулі.
На м’ясо викласти шар цибулі.
Цибулю змащуємо майонезом.
Цибулю щедро полити майонезом (майонез не повинен бути надто густим).
На майонез викладаємо тертий сир.
На майонез викласти шар тертого сиру. Форму з м’ясом помістити у заздалегідь розігріту до 180 °С духовку і випікати 15 хв. Після чого духовку вимкнути. М’ясо обов’язково залишити в духовці ще на 15 хв., щоб воно "віддихнуло".
М’ясо по французьки готове.
Ще гаряче м’ясо розрізати на порційні шматки і подавати до столу з овочами. М’ясо по-французьки готове.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 27425
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2013-01-24

Коментарі до цього рецепта (2):Алла | 2013-02-03
Люба, доброго дня! Дуже гарний сайт. Мій чоловік побачив рецепти і захотів зготувати м’ясо по-французьки, все вийшло гарно. Дуже дякую. Бажаю успіхів в кулінарній творчості. Гарного Вам дня. З повагою Алла.
Люба | 2013-02-03
Алла, велике Вам спасибі! :)
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору