Запіканка з язика

Запіканка з язика. Фото.
Інгредієнти:
  • язик яловичий - 1 шт.
  • вершкове масло - 100 г
  • сметана - 500 г
  • помідори - 400 г
  • яйця - 3-4 шт.
  • цибуля - 3-4 шт.
  • оцет винний або яблучний - 2 ст. л.
  • борошно - 1 ст. л.
  • кінза, зелень петрушки
  • сіль, перець (мелений і горошком) до смаку
Запіканка з язика. Інгредієнти.
Приготування:
Язик вариться в каструлі.
Язик промити, варити на малому вогні 2-2,5 год. з додаванням солі і перцю горошком.
Язик нарізаний кусками.
Готовий язик перекласти в холодну воду, зняти з нього шкіру і нарізати на шматки товщиною 1 см.
Подрібнена цибуля.
Цибулю нарізати кубиками.
Цибуля смажиться в сковорідці.
В сковорідці розтопити частину вершкового масла і підсмажити цибулю до золотавого кольору.
Додаємо до цибулі нарізаний язик і муку.
Додати нарізаний язик і 1 ст. л. борошна. Обсмажити все разом протягом 5-7 хв.
Нарізаний дольками помідор.
Помідори ошпарити окропом, зняти з них шкірку і нарізати скибками.
Додаємо помідор в сковорідку до цибулі з язиком.
Додати нарізані помідори, 2 ст. л. оцету і протушкувати страву протягом 5 хв.
Додаємо петрушку, кінзу, солимо і перчимо.
Додати сметану, подрібнену зелень петрушки, кінзу, посолити і поперчити до смаку. Довести до кипіння.
Яйця збиваємо міксером.
Тим часом яйця добре збити міксером.
Додаємо збиті яйця в деко.
Викласти масу із сковорідки в деко для запікання, полити збитими яйцями і запекти в духовці протягом 10-15 хв. при 170 °C
Запіканка з язиком готова.
Запіканка з язика готова.
При подачі полити розтопленим вершковим маслом, посипати зеленню петрушки.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 7385
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2011-08-23

Коментарі до цього рецепта (1):Оля | 2014-12-22
Супер!
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору