Кулінарні рецепти з покроковими фотографіями.

Заварний крем

Заварний крем.

Інгредієнти:

  • молоко - 400 г
  • жовтки - 4 шт.
  • цукрова пудра - 40 г
  • цукор - 40 г
  • борошно - 40 г
  • ванільний цукор - 1 / 2 упаковки
Заварний крем. Інгредієнти.


Приготування заварного крему:

В каструлю налити молоко, додати цукор і довести до кипіння, але не кип’ятити.
Молоко гріється.
В окрему посудину викласти жовтки, цукрову пудру, борошно і ванільний цукор. Все добре перетерти ложкою до однорідної маси.
Інгредієнти в посудині.
До жовткової маси влити гаряче молоко, яке щойно довели до кипіння, і швидко перемішати вінчиком до однорідного стану (щоб не було грудочок).
Вливаємо молоко до жовтків.
Отриману суміш в невеликій каструлі поставити на малий вогонь і, постійно та ретельно помішуючи ложкою або краще вінчиком, щоб не утворилися грудки, загустити до потрібної консистенції. Якщо грудки все ж таки утворилися, – крем можна перетерти через сито і охолодити. За бажанням, крем можна зробити густішим (якщо використовувати його для перемащування тортів, як начинку для корзинок), або рідшим (наприклад, для пирогів такого типу, як бісквітний пиріг з персиками і заварним кремом, де крем перемішується з бісквітом). Заварний крем готовий.
Доводимо крем до загустіння.

Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!

Кількість переглядів: 12859
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2013-02-25

Коментарі до цього рецепта (0):

Додати Ваш коментар:

*

Введіть символи з картинки: *

Нагору сторінки
Змінити мову
Українська  Російська

Пошуковий запит повинен бути не менше 3-х символів




Бездріжджовий хліб на заквасці з житнього борошна
Закваска з житнього борошна
Фріттата з беконом, болгарським перцем та кукурудзою
Манні оладки (биточки)
Паста з анчоусами та броколі
Яблучний крамбл з карамеллю та журавлиною
Овочевий суп з куркою та вершками
Баклажани з грибами тушковані в сметані


Loading...