Кулінарні рецепти з покроковими фотографіями.

Заварний крем

Заварний крем.

Інгредієнти:

  • молоко - 400 гр.
  • жовтки - 4 шт.
  • цукрова пудра - 100 гр.
  • борошно - 40 гр.
  • ванільний цукор - 1 / 2 упаковки
Заварний крем. Інгредієнти.


Приготування заварного крему:

Молоко довести до кипіння, але не кип’ятити.
Молоко гріється.
В окрему посудину викласти жовтки, цукрову пудру, борошно і ванільний цукор. Все добре перетерти ложкою до однорідної маси.
Інгредієнти в посудині.
До жовткової маси влити гаряче молоко, яке щойно довели до кипіння, і швидко перемішати ложкою до однорідного стану (щоб не було грудочок).
Вливаємо молоко до жовтків.
Отриману суміш в невеликій каструлі поставити на малий вогонь і, постійно та ретельно помішуючи, щоб не утворилися грудки, загустити до потрібної консистенції. Якщо грудки все ж таки утворилися, – крем можна перетерти через сито і охолодити. За бажанням, крем можна зробити густішим (якщо використовувати його для перемащування тортів, як начинку для корзинок), або рідшим (наприклад, для пирогів такого типу, як бісквітний пиріг з персиками і заварним кремом, де крем перемішується з бісквітом). Заварний крем готовий.
Доводимо крем до загустіння.

Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!

Кількість переглядів: 9744
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2013-02-25

Коментарі до цього рецепту (0):

Додати Ваш коментар:

*

Введіть символи з картинки: *

Нагору сторінки
Змінити мову
Українська  Російська

Пошуковий запит повинен бути не менше 3-х символів



загрузка...

Різотто з куркою та грибами
Апельсиновий кекс
Вишневий кисіль
Цвєтаєвський яблучний пиріг
Запечена картопля з йогуртовим соусом
Йогуртовий соус із зеленню та яйцем
Риба запечена з вершками
Флонді


Loading...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...