Соус “Хрін зі сметаною”

Соус “Хрін зі сметаною”.
Інгредієнти:
  • корінь хрону - 100 г
  • сметана - 200 г
  • сіль - 1 ч. л. без вершка або за смаком
  • цукор - 1 ч. л. без вершка або за смаком
Соус “Хрін зі сметаною”. Інгредієнти.
Приготування соусу з хрону і сметани.

За бажанням, до цієї страви можна додати ще трохи оцту, особливо це буде доречно, якщо подавати цей соус до холодцю. Зберігати соус слід у холодильнику в щільно закритій посудині.

Натертий хрін.
Хрін помити, очистити і натерти на дрібній терці.
Заливаємо хрін окропом.
До хрону додати 50 мл. окропу. Перемішати.
Додаємо сіль і цукор.
Додати сіль, цукор …
Додаємо сметану.
… і сметану. Все ретельно перемішати.
Соус хрін зі сметаною готовий.
Соус “Хрін зі сметаною” готовий.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 7103
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2013-03-14

Коментарі до цього рецепта (4):Віра | 2014-05-07
На днях в одному кафе нам подавали соус і я думаю що це і є цей рецепт, але хочу перепитати чи обов’язково доливати кип’яток до хрону? Чи він буде після ошпарювання міцним?
Люба | 2014-05-07
Віра, хрін обов’язково треба залити кип’ятком. Це пом’якшить структуру хрону, а на смак він залишиться міцним.
Віра | 2014-05-07
Дуже вам дякую. Завтра я обов’язково зроблю з печеною картоплею по вашому рецепту!
Люба | 2014-05-08
Віра, на здоров’я! А печена картопля ще добре смакує з йогуртовим соусом із зеленню та яйцем. Спробуйте :)
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору