Млинці з яблуками та родзинками

Млинці з яблуками та родзинками.
Інгредієнти:
  • млинці
  • яблука (з кислинкою) - 700 г
  • родзинки - 1 жменя
  • кориця - 1 / 2 ст. л.
  • цукор - 2-3 ст. л.
  • вода - 2 ст. л.
  • сметана (при подачі)
Млинці з яблуками та родзинками. Інгредієнти.
Приготування млинців з яблуками та родзинками.
Готуємо млинці.
Приготувати млинці.
Промиваємо родзинки в окропі.
Родзинки промити в гарячій воді.
Нарізані кубиками яблука.
Яблука помити, очистити від шкірки і плодоніжки, нарізати невеликими кубиками.
Цукор з водою.
В каструлю насипати цукор (2 чи 3 ст. ложки, залежно від того, на скільки кислі яблука), додати 2 ст. л. води, поставити на вогонь, постійно помішуючи, довести до кипіння.
Яблука з родзинками в каструлі.
Потім в каструлю викласти яблука з родзинками, перемішати зі сиропом і на середньому вогні варити 8-10 хв., поки яблука добре не зм’якнуть.
Додаємо корицю до яблук з родзинками.
Після цього додати корицю, перемішати і відставити з вогню.
Викладаємо начинку на млинець.
На млинець столовою ложкою викласти начинку.
Складаємо вдвоє млинець.
Скласти його вдвоє. Складений вдвоє млинець злегка зверху притиснути, щоб рівномірно розподілити начинку.
Складаємо млинець ще раз вдвоє.
Млинець знову скласти вдвоє.
Млинці з яблуками та родзинками з яблуками готові.
Отримані трикутнички з обох боків злегка підсмажити на вершковому маслі, посипати цукром і полити сметаною. Подавати гарячими. Млинці з яблуками та родзинками готові.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 10493
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2013-04-04

Коментарі до цього рецепта (2):Галина | 2013-04-04
Велике спасибі! Всі Ваші рецепти дуже смачні!
Олег | 2016-02-28
А я родзинки в коньяку вимочив. Смакота!!!
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору