Сирний суп з болгарським перцем і куркою

Сирний суп з болгарським перцем і куркою.
Інгредієнти:
  • плавлені сирки (“Дружба”) або м’який плавлений сирок - 200 г
  • куряче філе - 250 г
  • болгарський перець - 350 г
  • картопля - 300 г
  • цибуля - 150 г
  • морква - 100 г
  • вершкове масло - 50 г
  • зелень петрушки
  • сіль, чорний мелений перець
  • часник (за бажанням) - 2-3 зубчики
Сирний суп з болгарським перцем і куркою. Інгредієнти.
Приготування сирного супу з болгарським перцем і куркою.
Куряче філе вариться.
Куряче філе залити холодною водою (2 л.), довести до кипіння, зібрати піну, трохи посолити і варити приблизно 20 хв.
Нарізана дрібними кубиками цибуля.
Тим часом цибулю почистити і порізати дрібними кубиками.
Нарізана морква.
Моркву також почистити, дрібно нарізати або натерти на крупній терці.
Нарізана кубиками картопля.
Почищену картоплю порізати кубиками.
Нарізаний соломкою болгарський перець.
Болгарський перець очистити від плодоніжки та насіння і нарізати короткою соломкою.
Відварене і нарізане кубиками куряче філе.
Відварене куряче філе вийняти з каструлі, нарізати довільними шматками і знову викласти в каструлю з бульоном.
Морква з цибулею смажаться.
Цибулю і моркву спасерувати на вершковому маслі.
Кладемо в каструлю з бульйоном картоплю.
До киплячого бульйону додати картоплю…
Кладемо в каструлю болгарський перець.
…і болгарський перець. Довести до кипіння і варити 10 хв.
Додаємо засмажку в каструлю.
Потім додати спасеровані моркву і цибулю.
Додаємо плавлений сирок в каструлю.
Слідом за цибулею з морквою поступово додати нарізаний кубиками сир, постійно помішуючи ложкою до повного розчинення сиру.
Солимо і перчимо суп.
Суп при потребі досолити, поперчити і, за бажанням, додати вичавлений часник. Довести до кипіння і відставити з вогню.
Сирний суп з болгарським перцем і куркою готовий.
Гарячий суп розлити в порційні тарілки і посипати січеною зеленню петрушки. Сирний суп з болгарським перцем і куркою готовий.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 25039
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2013-05-19

Коментарі до цього рецепта (18):ВІКА | 2013-08-17
Класна страва!
Саня | 2014-06-26
Ще не готував, але вже подобається.
Ліда | 2014-08-12
Рецепт супер!!! Смачно і швидко.
Олеся | 2014-08-22
Всім рекомендую. Дуже смачний супчик.
Олег | 2014-09-13
Супчик супер!
Ліда | 2014-11-04
Рецепт супер!
Настя | 2015-02-03
Смачнезний супчик) Тільки замість перцю (дорожезного взимку) я використала шампіньйони, трішки протушковані. Дякую!
| 2015-02-03
Так, з грибами також має бути смачно. Дякую за коментарі :)
Ольга | 2015-02-13
Доброго дня! Я купила плавлені сирки «Дружба», але вони зовсім не розплавились. Робила все за рецептом. Скажіть,будь ласка, який саме сир «Дружби» ви використовуєте. На обгортці мого сиру написано «Староконстянтинівський мол.завод». Дякую.
Люба | 2015-02-13
В цьому рецепті я використовувала сирки «Дружба» Весела корівка™. На жаль, зараз дуже багато неякісного продукту, Ви, мабуть, саме на такий і натрапили. Сподіваюсь, наступного разу у Вас все вдасться :)
Віталій | 2015-03-20
Страва просто супер, перцю не люблю, але сподобалось...
Іра | 2015-05-20
Дуже смачний суп
Надюха | 2016-04-24
Супчик супер! Готувала, дуже сподобавсь моїй родині.
Ася | 2016-10-21
Ще добре розходяться сирки «Комо».
Уляна | 2016-10-26
Смакота!!! А я брала сирки Ферма.
Іван | 2016-10-30
Гарно дякую за цей смачний суп, якщо так далі піде, то незабаром, я стану шеф кухарем в нашій родині ))
Люба | 2016-10-30
На здоров’я :)
Ірина | 2016-11-09
Спасибі за рецепт,дуже смачний суп.Я теж брала сирки ферма.
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору