М’ясо з розмарином та часником у винному соусі

М’ясо з розмарином та часником у винному соусі.
Інгредієнти:
  • телятина (полядвиця) - 500 г
  • розмарин - 2 гілочки
  • часник - 3 зубчики
  • біле сухе вино - 100 мл.
  • оливкова олія для смаження
  • сіль, свіжомелений чорний перець
М’ясо з розмарином та часником у винному соусі. Інгредієнти.
Приготування м’яса з розмарином та часником у винному соусі.

Приготоване за таким простим рецептом м’ясо виходить дуже ніжне і соковите. Сьогодні я брала телятину, але таким самим чином можна приготувати свинину чи яловичину. Подавати м’ясо слід теплим, щедро поливши його винним соусом.

Злегка відбиті шматки м’яса.
М’ясо нарізати поперек волокон невеликими шматками товщиною приблизно 2 см і злегка його відбити.
Подрібнені часник і розмарин.
Часник і розмарин подрібнити ножем.
Перемішуємо м’ясо зі спеціями.
Відбиті шматки м’яса поперчити і перемішати з розмарином та часником.
М’ясо смажиться.
На добре розігріту сковорідку з оливковою олією викласти шматки м’яса і на великому вогні смажити по 2 хв. з кожного боку.
Додаємо вино в сковорідку.
Після цього м’ясо посолити і додати вино.
Тушкуємо м’ясо в вині.
Накрити кришкою і на середньому вогні тушкувати 2-3 хв.
Якщо за таким рецептом ви готуєте свинину, то потримати м’ясо під кришкою слід трошки довше – приблизно 5 хв.
М’ясо з розмарином та часником у винному соусі готове.
Потім кришку зняти і вже на великому вогні готувати м’ясо ще приблизно 3 хв. до легкого загустіння соусу. М’ясо з розмарином та часником у винному соусі готове.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 11062
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2013-06-13
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (7):***дерівка | 2013-06-13
Швиденько. А я зазвичай по 2 години готую. Так швидко лише відбивні.
Люба | 2013-06-13
Так і є: м’ясо готується або дуже швидко, або дуже довго, – тоді воно добре :)
Олена | 2015-02-15
Я готувала таке м’яско. Вийшло смачно i вишукано!
Іванка | 2017-02-08
чи можна замість вина додати воду. Який буде результат?
Люба | 2017-02-08
Іванка, вино в даному рецепті є обов’язковим інгредієнтом і водою його аж ніяк не заміниш.
Людмила | 2018-01-20
Дуже вдячна за рецепт! Все як по нотах – дві хвилини ще дві хвилини. Телятина виходить соковита та м’якенька. А аромат! Не вірила до останньої хвилини, що так швидко можна приготувати щось крім курки. Дякую за чудовий сайт, зручний і смачний.
Люба | 2018-01-21
Людмило, було дуже приємно читати Ваш відгук. Дякую :)
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

UA RU
Нагору