Тушковані кабачки з макаронами

Тушковані кабачки з макаронами.
Інгредієнти:
  • кабачки (молоді) - 800 г
  • помідори - 250 г
  • ріпчаста цибуля - 200 г
  • морква - 150 г
  • часник - 5-6 зубчиків
  • зелень кропу - 1 пучок
  • сир “Пармезан”
  • оливкова або соняшникова олія для смаження
  • сіль, чорний мелений перець
  • макарони (з твердих сортів пшениці) - 300-400 г
Тушковані кабачки з макаронами. Інгредієнти.
Приготування тушкованих кабачків з макаронами.Тушковані кабачки можна подавати не лише з макароном, але й як гарнір до м’ясних чи рибних страв, або як основну страву до варених каш, картоплі. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить приблизно 6 порцій.

Порізана кружальцями морква і кубиками цибуля.
Цибулю і моркву почистити. Цибулю порізати кубиками, моркву – кружальцями.
Морква і цибуля смажаться.
Нарізані овочі злегка засмажити на рослинній олії до прозорого стану цибулі.
Порізані шматочками кабачки.
Тим часом кабачки добре помити і нарізати невеликими шматками (як на фото).
Додаємо кабачки до моркви з цибулею.
Кабачки додати до цибулі з морквою, перемішати і на середньому вогні, періодично помішуючи, тушкувати приблизно 15 хв.
Очищений від шкірки і порізаний кубиками помідор.
Помідори опустити в окріп на 20 с., зняти шкірку і порізати кубиками.
Додаємо помідор в сковорідку.
Потім томати додати до кабачків, добре посолити, перемішати і, час від часу помішуючи, тушкувати приблизно ще 15 хв.
Дрібно посічений кріп.
Зелень кропу помити і дрібно посікти.
Додаємо до кабачків кріп, часник і чорний мелений перець.
В кінці приготування до страви додати зелень кропу, вичавлений через часникодавку часник і чорний мелений перець.
Перемішуємо.
Все ретельно перемішати і відставити з вогню.
Додаємо відварений макарон до тушкованих кабачків, перемішуємо.
Потім до овочів додати щойно зварений у підсоленій воді гарячий макарон, знову все перемішати.
Тушковані кабачки з макаронами готові.
Страву розкласти у порційні тарілки і щедро присипати тертим пармезаном. Тушковані кабачки з макаронами готові.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 17399
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2013-06-28

Коментарі до цього рецепта (1):Оксана | 2013-07-02
Готувала вчора Смачно Швидко Дешево Рекомендую.
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору