Молода картопля зі сметаною та кропом

Молода картопля зі сметаною та кропом.
Інгредієнти:
  • молода картопля (маленького розміру) - 1 кг
  • сметана - 100 г або більше
  • вершкове масло - 70 г
  • зелень кропу - 1 пучок
  • сіль, чорний мелений перець
Молода картопля зі сметаною та кропом. Інгредієнти.
Приготування молодої картоплі зі сметаною та кропом.
Почищена молода картопля.
Картоплю добре помити і почистити (ножем зішкрябати шкірочку). Потім її знову помити, залити водою і на великому вогні швидко довести до кипіння. Після чого картоплю посолити, накрити кришкою і вже на малому вогні варити до готовності.
Посічений кріп.
Зелень кропу помити і посікти ножем.
Додаємо сметану, кріп і масло до відвареної картоплі.
Коли картопля звариться, – злити воду, додати січену зелень кропу, масло і сметану.
Перчимо і перемішуємо.
Картоплю перемішати ложкою або накрити її кришкою і струснути каструлю кілька разів, щоб картопля в ній добре перемішалась. На цьому етапі, за бажанням, картоплю поперчити, при потребі досолити, а також можна додати вичавлений через часникодавку часник (1-2 зубчики).
Молода картопля зі сметаною та кропом готова.
Знову все ретельно перемішати, накрити кришкою і залишити на 1-2 хв. Подавати картоплю слід гарячою, поливши її сметанковим соусом. Молода картопля зі сметаною та кропом готова.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 32805
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2013-06-29

Коментарі до цього рецепта (1):vita | 2015-06-02
Дякую за рецепт, дуже смачно.
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору