Бутерброди з печеним перцем та сиром

Бутерброди з печеним перцем та сиром.
Інгредієнти:
  • болгарський перець - 500 г
  • сир фета або бринза - 100 г
  • зелень петрушки - 1 невеликий пучок
  • оливкова олія - неповна столова ложка
  • часник - 2 зубчики
  • батон
Бутерброди з печеним перцем та сиром. Інгредієнти.
Приготування бутербродів з печеним перцем та сиром.

Із вказаної кількості інгредієнтів у мене вийшло 17 бутербродів.

Запечений болгарський перець.
Перець змастити олією і поставити під гриль, або в максимально розігріту духовку. Рівномірно запекти його, періодично обертаючи. Щоб потім легко зняти шкірку, запечений перець загорнути в поліетиленовий пакет і залишити приблизно на 10 хв.
Хліб на сковорідці.
Батон порізати скибками товщиною приблизно 1 см (або купити вже нарізаний ) і з обох боків злегка підрум’янити на сковорідці.
Натираємо хліб часником.
Кожну скибку батона натерти часником.
Болгарський перець порізаний соломкою.
Перець вийняти з поліетиленового пакету, очистити від шкірки, насіння та плодоніжки і нарізати короткою соломкою.
Посічена зелень петрушки.
Зелень петрушки посікти ножем.
Додаємо олію.
До перцю додати посічену петрушку і оливкову олію. Трошки посолити і перемішати.
Порізаний кубиками сир.
Сир порізати невеликими кубиками або потерти на крупній терці.
Бутерброди з печеним перцем та сиром готові.
На скибки батона викласти перець з петрушкою, а зверху – кубики сиру. Бутерброди з печеним перцем та сиром готові.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 7864
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2013-07-10

Коментарі до цього рецепта (2):Світлана | 2013-07-11
Ням ням супер смачне .....рекомендую.
Наталія | 2015-11-22
Ну дуже смачні канапки!
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору