М’ясний суп з баклажанами та помідорами

М’ясний суп з баклажанами та помідорами.
Інгредієнти:
  • яловичина - 400 г
  • баклажани - 400 г
  • помідори - 400 г
  • картопля - 300 г
  • ріпчаста цибуля - 250 г
  • часник - 2-3 великих зубчики
  • лавровий лист - 1 шт.
  • духмяний перець (за бажанням) - 1-2 горошини
  • сіль, чорний мелений перець
  • оливкова або соняшникова рафінована олія для смаження
  • зелень петрушки
  • вода - 1,5 л.
М’ясний суп з баклажанами та помідорами. Інгредієнти.
Приготування м’ясного супу з баклажанами та помідорами.
Порізана кубиками цибуля.
Цибулю почистити та порізати кубиками.
Шматки м’яса.
М’ясо нарізати довільними шматками.
Цибуля смажиться.
У каструлі, в якій буде варитися суп, на олії підсмажити цибулю до прозорого стану.
Додаємо м’ясо до цибулі.
До цибулі додати м’ясо і смажити на великому вогні, періодично помішуючи, приблизно 10 хв.
Обсмажуємо і тушкуємо м’ясо.
Потім до м’яса налити трошки води, накрити кришкою і на малому вогні тушкувати 30 хв.
Порізані кубиками баклажани.
Тим часом баклажани добре помити, порізати кубиками зі стороною приблизно 1,5 см.
Пюре з томатів.
Томати очистити від шкірки і подрібнити в блендері або порізати невеликими шматками.
Кубики картоплі.
Картоплю почистити, порізати кубиками.
Додаємо баклажани.
Потім до мяса додати баклажани, перемішати, готувати 5 хв.
Додаємо томатне пюре.
Слідом додати томатне пюре, перемішати і готувати ще 5 хв.
Додаємо картоплю.
Потім в каструлю викласти картоплю,...
Наливаємо воду.
...налити 1,5 л. води, перемішати і на великому вогні швидко довести до кипіння. Суп добре посолити, накрити кришкою і варити приблизно 20 хв. до готовності картоплі.
Додаємо спеції. М’ясний суп з баклажанами та помідорами готовий.
В кінці приготування до супу додати лавровий лист, вичавлений через часникодавку часник, чорний мелений перець і січену зелень петрушки. Покип’ятити ще півхвилини та відставити з вогню. Каструлю накрити кришкою і залишити на 10 хв. М’ясний суп з баклажанами та помідорами готовий.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 7851
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2013-07-17

Коментарі до цього рецепта (1):Таня | 2015-07-26
Легка літня і дуже смачна страва! Дякую! Чекатиму нових рецептів.
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору