Салат з копченим м’ясом, чорносливом, грибами та огірками

Салат з копченим м’ясом, чорносливом, грибами та огірками.
Інгредієнти:
  • підкопчене куряче філе або полядвиця - 200 г
  • свіжий огірок - 300 г
  • мариновані гриби (печериці) - 150 г
  • чорнослив - 1 жменя
  • яйця - 3 шт.
  • зелень кропу
  • майонез
  • сіль, свіжомелений чорний перець
Салат з копченим м’ясом, чорносливом, грибами та огірками. Інгредієнти.
Приготування салату з копченим м’ясом, чорносливом, грибами та огірками.
Нарізаний бекон.
Копчене м’ясо нарізати короткою соломкою.
Нарізані гриби.
Гриби нарізати плястерками.
Нарізані огірки.
Огірки нарізати короткою соломкою.
Порізані яйця.
Яйця відварити накруто, почистити від шкаралупи і нарізати довільними шматками.
Нарізаний чорнослив.
Чорнослив добре помити, нарізати соломкою. Якщо чорнослив твердий, його слід залити теплою водою і залишити на 15-20 хв.
Дрібно порізана зелень кропу.
Зелень кропу посікти ножем.
Всі інгредієнти в посудині.
Підготовлені інгредієнти (м’ясо, огірки, яйця, чорнослив, гриби, кріп) викласти у велику посудину.
Заправляємо мойонезом, солимо, перчимо, перемішуємо.
Додати майонез, перемішати. Потім за смаком посолити, поперчити і ще раз перемішати. Салат з копченим м’ясом, чорносливом, грибами та огірками готовий.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 45148
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2013-11-09

Коментарі до цього рецепта (14):Світлана | 2013-11-14
Мені цікаво, а якшо без чорносливу...?
Люба | 2013-11-14
А без чорносливу не буде солодкавої нотки, що є родзинкою цього салату. Хоча, думаю, і без нього має бути смачно :)
Маша | 2013-12-05
А гриби можна смажити?
Люба | 2013-12-05
Маша, в салат додаються мариновані гриби, їх смажити не потрібно.
Віта | 2014-01-14
Салат дуже смачний і дійсно чорнослив тут дуже гарно смакує, дає солодкий присмак, смакота :)
Мрослава | 2014-01-14
А ви коштували без чорносливу? Якщо так! Тоді як смачно?
Даша | 2014-02-25
Дуже смачний салатик!!!!!!!
Пані Олександра | 2014-05-12
Рецепт схожий на мій за основним складом. Головною відмінністю є те, що я додаю трошки (верхівки) м’яти, червоної рути та меліси.
Світлана | 2015-01-15
Салатик дуже смачний, всі гості хвалили. Дуже дякую за рецепт! Чорнослив справді додає ізюминки!
Люба | 2015-01-15
На здоров’я :)
Ксюша | 2015-02-26
Чудовий салатик) Чоловік оцінив, просить ще! Дякую за рецепт.
Леся | 2015-10-19
Дякую, мені рецепт також сподобався. Спробую приготувати.
Марта | 2015-12-27
Смачний, класний новий салатик... Дякую!
Алінка | 2016-01-03
Смачний.
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору