Гречаний суп з грибами

Гречаний суп з грибами. Фото.
Інгредієнти:
  • вода - 2,5 л.
  • картопля - 500 г
  • морква - 150 г
  • цибуля - 150 г
  • печериці - 300 г
  • гречка - 3-4 ст. л.
  • олія для смаження
  • соєвий соус - 2 ст. л.
  • сіль, перець
  • зелень петрушки
Гречаний суп з грибами. Інгредієнти.
Приготування:
Нарізані гриби.
Гриби промити, ошпарити окропом, нарізати шматочками.
Гриби смажаться на сковорідці.
Обсмажити гриби до золотистого кольору на соняшниковій олії, додати 2 ст. л. соєвого соусу і відставити з вогню.
Нарізана кубиками картопля.
Картоплю почистити, нарізати кубиками.
Нарізана кубиками цибуля.
Цибулю нарізати кубиками.
Терта на крупній терці морква.
Моркву почистити, натерти на крупній терці.
Кидаемо картоплю в каструлю.
Картоплю покласти в киплячу воду.
Кидаємо гречку в каструлю.
Слідом висипати гречку в каструлю. Довести до кипіння, посолити і варити 10 хв.
Додаємо обсмажені гриби.
Потім додати обсмажені гриби, варити 7-10 хв.
Обсмажуємо цибулю.
Тим часом злегка підрум'янити на соняшниковій олії цибулю.
Додаємо моркву до цибулі і обсмажуємо.
Додати моркву і все разом обсмажити, періодично помішуючи.
Додаємо обсмажені моркву з цибулею в каструлю.
Додати зажарку в каструлю.
Кидаємо лавровий лист.
Додати лавровий лист, поварити ще 5 хв., відставити з вогню.
Гречаний суп з грибами готовий.
Суп готовий.
При подачі поперчити, додати подрібнену петрушку.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 18017
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2011-09-10

Коментарі до цього рецепта (2):Ярослав | 2011-10-18
Норм суп!!!
Віта | 2013-12-22
Хороший супчик.
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору