Фаршировані яйця (з авокадо і червоною ікрою)

Фаршировані яйця (з авокадо і червоною ікрою).
Інгредієнти:
  • яйця - 6-7 шт.
  • авокадо стигле (невелике) - 1 шт.
  • червона ікра - 60 г
  • зелень кропу - півпучка (невеликого)
  • лимонний сік - 1 ст. л. або за смаком
  • домашній майонез - 2 ст. л.
  • сіль, чорний мелений перець
Фаршировані яйця (з авокадо і червоною ікрою). Інгредієнти.
Приготування фаршированих яєць.

Сьогодні пропоную чудову закуску з авокадо і червоної ікри. Виходить дуже смачно, ніжно і корисно. А ще така страва гарно виглядатиме на вашому святковому столі :)

Відділяємо жовтки від білків.
Яйця зварити накруто, почистити, розрізати навпіл і відділити жовтки від білків.
Зелень кропу посікти ножем.
Дрібно посічена зелень кропу.
Подрібнений в блендері м’якуш авокадо.
Авокадо почистити від шкірки. М’якуш подрібнити в блендері до пюреподібного стану, додати лимонний сік і перемішати.
Додаємо жовтки і кріп до авокадо.
До авокадо додати жовтки, зелень кропу. Все ретельно розім’яти до однорідного стану.
Додаємо майонез.
Потім додати майонез, поперчити і перемішати. Після цього начинку посолити за смаком і знову все ретельно перемішати.
Фаршировані яйця (з авокадо і червоною ікрою) готові.
Начинку викласти у білки великою гіркою, притрусити січеною зеленню кропу. Зверху викласти червону ікру. Якщо трошки начинки залишиться, з неї можна зробити ще кілька бутербродів і також прикрасити їх ікрою. До речі, схожі бутерброди можна побачити тут. Фаршировані яйця одразу подавати до столу, оскільки авокадо з часом темніє. Фаршировані яйця (з авокадо і червоною ікрою) готові.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 14081
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2013-12-29

Коментарі до цього рецепта (0):
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору