Чілі кон карне

Чілі кон карне.
Інгредієнти:
  • яловичина - 500 г
  • помідори у власному соці - 500 г чи свіжі - 600 г
  • темна консервована квасоля - 400 г
  • ріпчаста цибуля - 150 г
  • часник - 2 зубчики
  • болгарський перець - 200 г
  • перець чілі - 1-2 шт
  • спеції: червоний пекучий мелений перець, орегано, зіра - по одній ч. л. або за смаком
  • рослинна олія для смаження
  • сіль, цукор за смаком
Чілі кон карне. Інгредієнти.
Приготування чілі кон карне.
Порізана кубиками цибуля.
Цибулю очистити і порізати кубиками.
Подрібнені перець чілі та часник.
Перець чілі, очищений від насіння і часник подрібнити ножем.
Порізаний соломкою болгарський перець.
Болгарський перець очистити від плодоніжки, насіння і порізати короткою соломкою.
Порізане кубиками м’ясо.
М’ясо очистити від плівок і нарізати невеликими кубиками або пропустити через м’ясорубку.
Цибуля та часник смажаться.
Цибулю та часник трошки обсмажити до прозорого стану.
Додаємо м’ясо до цибулі з часником.
Потім викласти м’ясо і смажити на великому вогні, час від часу помішуючи, приблизно 15 хв.
Додаємо перець чілі, болгарський перець та спеції.
До обсмаженого м’яса додати болгарський перець, перець чілі і спеції (орегано, зіра, гострий перець). Посолити, перемішати і смажити 5 хв.
Додаємо томати.
Після цього додати подрібнені помідори (без шкірки) і, щоб зробити страву рідшою, трохи води (я додала 100 мл). Накрити кришкою і тушкувати на малому вогні приблизно 40 хв. (до м’якості м’яса).
Додаємо квасолю.
Страву при потребі досолити, додати дрібку цукру, квасолю (без рідини), перемішати і тушкувати все разом ще 5-10 хв.
Чілі кон карне готове.
До страви додати порізану зелень петрушки і відставити з вогню. Чілі кон карне готове.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 23018
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2014-02-22
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (4):Ольга | 2014-04-27
Надзвичайно смачно! Дякую вам за такий прекрасний рецепт + за дуже корисний сайт! Ви чудові :)
Люба | 2014-04-27
Як приємно читати такі відгуки, дякую :)
Аня | 2015-02-09
О... це така смактота... треба самій зібратись з силами і зготувати))
Вікторія | 2017-11-29
Цю страву готував сам Eктор Хімeнeс Браво для учасників проeкту мастeр шeф 7 і вони мали її відгадати і приготувати.
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

UA RU
Нагору