Йогуртовий соус із зеленню та яйцем

Йогуртовий соус із зеленню і яйцем.
Інгредієнти:
  • йогурт натуральний (без цукру) - 100 мл
  • яйця - 2 шт.
  • сметана - 1 ст. л.
  • гірчиця (у мене баварська) - 0,5 ч. л.
  • кріп, петрушка - по 2-3 гілочки
  • зелена цибуля - 3 пера
  • часник - 1 зубчик
  • сіль
Йогуртовий соус із зеленню і яйцем. Інгредієнти.
Приготування йогуртового соусу із зеленню та яйцем.

Йогуртовий соус із зеленню та яйцем стане чудовим доповненням до різноманітних овочевих страв, ним можна заправляти салати (з огірків, редиски і ін.), чи просто подавати до нарізаних овочів. Моїм рідним, а особливо моїй Дариночці, такий соус найбільше смакує з печеною картоплею :)

Подрібнені зелень та часник.
Зелень кропу, петрушки, зелену цибулю та часник подрібнити ножем.
Яйця.
Яйця відварити накруто, почистити і порізати невеликими шматками.
Подрібнюємо все в блендері.
В посудину викласти підготовлену зелень, часник, яйця, додати сметану та гірчицю. Посолити та подрібнити блендером до однорідного стану.
Додаємо йогурт. Перемішуємо.
До отриманої суміші додати йогурт, ретельно перемішати і при потребі досолити.
Йогуртовий соус із зеленню та яйцем готовий.
Йогуртовий соус із зеленню та яйцем готовий.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 4549
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2014-03-15

Коментарі до цього рецепта (0):
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору