Картопляний салат з редискою, огірком та руколою

Картопляний салат з редискою, огірком та руколою.
Інгредієнти:
  • картопля - 350 г
  • редиска - 250 г
  • огірок - 200 г
  • рукола - невеликий пучок
  • кунжут - 2 ст. л.
Для заправки:
  • оливкова олія - 3 ст. л.
  • оцет винний (6%) - 1 ст. л. або за смаком
  • гірчиця - 1 / 2 ч. л.
  • сіль, чорний мелений перець
Картопляний салат з редискою, огірком та руколою. Інгредієнти.
Приготування картопляного салату з редискою, огірком та руколою.
Відварюємо картоплю.
Відварити картоплю в мундирах. Воду, у якій буде варитися картопля, слід обов’язково посолити, щоб картопля не розварилась.
Готуємо заправку.
Готуємо заправку. У невелику посудину налити оливкову олію, винний оцет, додати гірчицю і сіль. Все ретельно перемішати. Заправка готова.
Порізана редиска.
Редиску нарізати кружальцями чи напівкружальцями, залежно від розміру.
Порізаний огірок.
Огірок також нарізати кружальцями чи напівкружальцями.
Картопля.
Ще теплу картоплю очистити від шкірки, нарізати кубиками і полити заправкою. Половину заправки залишити на потім.
Всі інгредієнти в салатниці.
Далі до картоплі додати огірок, редиску та руколу (її можна трошки порвати руками). Овочі полити заправкою, що залишилася і перемішати.
Картопляний салат з редискою, огірком та руколою готовий.
Потім додати кунжут та чорний мелений перець, при потребі досолити і ще раз все перемішати. Картопляний салат з редискою, огірком та руколою готовий.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 6704
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2014-04-28

Коментарі до цього рецепта (3):Наталья | 2014-10-02
А гірчиця яка – суха чи з пачки? Дякую за відповідь.
Люба | 2014-10-02
Гірчиця з пачки.
Ліза | 2016-03-26
Гарний салат, в період посту те, що треба. Готую вже втретє.
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору