Яблучний пиріг

Яблучний пиріг. Фото.
Інгредієнти:
  • борошно - 600 г
  • яблука - 1 кг
  • цукор - 200 г
  • маргарин чи вершкове масло - 200 г
  • розпушувач для тіста - 2 ч. л.
  • яйця - 5 шт.
Для крему:
  • сметана - 500 г (15% - 20%)
  • цукор - 200 г
Огірки малосольні. Інгредієнти.
Приготування:
Розтертий маргарин з цукром.
Викласти в посудину 200 г маргарину і добре розтерти з 200 г цукру.
Маргарин з цукром розтертий з яйцями.
Збити в цю ж посудину яйця і розтерти, чи збити міксером до однорідної маси.
Тісто на пиріг.
Всипати до маси 600 г борошна, 2 ч. л. розпушувачу для тіста і замісити тісто.
Викладене в деко тісто.
Взяти 2/3 частини тіста і рівномірно викласти у деко.
Нарізані плюстерками яблука.
Яблука почистити від шкірки і серцевини і нарізати тоненькими плюстерками.
Викладені на пиріг яблука.
Викласти яблука в деко.
Робимо решітку з тіста.
З тіста, що залишилося, скатати смужки і зробити "решітку" на яблуках. Деко поставити в розігріту до 180 °C духовку і запікати протягом 30-35 хв. до готовності.
Крем для яблучного пирога.
Тим часом зробити крем. Для цього в посудину влити 500 г сметани і 200 г цукру, добре розмішати щоб розчинився цукор.
Викладаємо крем на готовий пиріг.
На гарячий пиріг рівномірно викласти крем. Поки пиріг буде охолоджуватись він просякне кремом. Яблучний пиріг готовий.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 45681
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2011-09-13

Коментарі до цього рецепта (14):Міра | 2013-03-31
Сьогодні пекла цей пиріг вийшов абалдєнний, і відносно не дорогий!
Світлана | 2013-06-21
Напишіть будь ласка розмір форми ...
Люба | 2013-06-21
Світлана, розмір форми 22х28 см.
Маргарита | 2013-09-26
Пиріг дуже-дуже смачний =)))
Оленка | 2014-08-26
Дуже гарний фото-супровід, дякую!
Світлана | 2014-11-28
Оййй пиріг дуже-дуже смачний, мойм рідним дуже сподобалось.
nataliya | 2015-06-04
Дуже смачний.
Ріта | 2015-07-28
Вкусняшка) і швидко і без мороки)
Наталія | 2015-10-13
Дуже легко, швидко і смачно. Дуже дякую що Ви з нами))))))))))
Люба | 2015-10-14
Наталю, а я дякую, що Ви з нами :)
Наталя | 2015-10-31
Дякую!
Діана | 2015-11-23
Неймовірно смачний! Велике спасибі)
Аліна | 2016-04-02
Це дуже смачно!!! Дуже дякую!
Аліна | 2016-07-23
Дуже класний рецепт.
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору