Кабачки зі щавлем

Кабачки зі щавлем.
Інгредієнти:
  • кабачки (молоді) - 700 г
  • томати (некислі) - 250-300 г (2 невеликі шт.)
  • щавель - 100 г (один пучок)
  • болгарський перець - 200 г
  • зелена цибуля - один пучок
  • часник - 1-2 зубчики
  • рослинна олія - для смаження
  • цукор - 1 ч. л.
  • борошно - 3-4 ст. л.
  • сіль, чорний мелений перець - за смаком
Кабачки зі щавлем. Інгредієнти.
Приготування кабачків зі щавлем.
Порізаний щавель.
Щавель (без стебел) помити і крупно нарізати.
Порізана зелена цибуля.
Зелену цибулю подрібнити ножем.
Порізаний кубиками болгарський перець.
Болгарський перець очистити від плодоніжки, насіння і нарізати маленькими кубиками.
Порізані кубиками томати.
Помідори занурити на 20 с. в окріп, зняти з них шкірку і також нарізати маленькими кубиками.
Перець і цибуля тушкуються.
На сковорідці розігріти невелику кількість рослинної олії, викласти туди перець з нарізаною цибулею і потушкувати 5 хв.
Додаємо томати, квасок сіль і цукор.
Потім додати щавель, помідори і цукор. Перемішати, посолити і поперчити за смаком, накрити кришкою і на маленькому вогні тушкувати 15 хв.
Порізані кружальцями кабачки.
Тим часом кабачки порізати кружальцями товщиною 5 мм.
Кабачки в борошні.
Кабачки обваляти в добре підсоленому борошні.
Кабачки смажаться.
Викласти на сковорідку з добре розігрітою олією і підсмажити на середньому вогні з обох боків до рум’яної скоринки. Кожну порцію підсмажених кабачків слід викласти на тарілку з паперовим рушничком чи салфеткою, які вбируть зайвий жир. Ще теплі кабачки при потребі досолити.
Кабачки зі щавлем готові.
Тушковані овочі довести до кипіння, додати до них кабачки і вичавлений часник. Акуратно перемішати, накрити кришкою і на малому вогні тушкувати ще 3-5 хв. Кабачки зі щавлем готові.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 2936
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2014-09-10

Коментарі до цього рецепта (0):
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору