Паста з анчоусами та броколі

Паста з анчоусами та броколі.
Інгредієнти:
  • паста (у мене фузіллі) - 300 г
  • анчоуси - 1 баночка (80 г)
  • капуста броколі - 1 качан
  • часник - 2-3 зубчики
  • червоний гострий перець - 1 / 2 шт.
  • зелень петрушки - півпучка
  • оливкова олія (для смаження) - 3 ст. л.
  • сіль, чорний мелений перець - за смаком
  • сир Пармезан - за бажанням
Паста з анчоусами та броколі. Інгредієнти.
Приготування пасти з анчоусами та броколі.
Капуста броколі.
Капусту броколі розібрати на суцвіття. Грубі стебла порізати плястерками.
Подрібнені часник та пекучий перець.
Перець очистити від насіння і дрібно нарізати, часник подрібнити ножем.
Дрібно нарізані анчоуси.
Анчоуси нарізати маленькими шматками, як на фото.
Подрібнена петрушка.
Зелень петрушки подрібнити ножем.
Капуста броколі відварюється.
Капусту викласти у киплячу підсолену воду, довести до кипіння і варити до готовності, приблизно 7-8 хв., після чого відкинути на друшляк.
Паста відварюється.
Пасту також викласти у киплячу підсолену воду (можна використати воду, де варилася капуста), довести до кипіння і варити стільки хвилин, скільки вказано на упаковці.
Часник з перцем обсмажуються.
Поки вариться паста у великій сковорідці на оливковій олії підсмажити часник з перцем до ледь золотистого кольору часника.
Додаємо анчоуси у сковорідку.
Потім додати анчоуси, перемішати і відставити з вогню. Смажити анчоуси не потрібно.
Додаємо пасту у сковорідку.
Пасту відкинути на друшляк, додати до анчоусів, поперчити, при потребі досолити і ретельно перемішати.
Додаємо броколі до пасти.
Потім до пасти додати броколі і подрібнену зелень петрушки. Знову перемішати.
Паста з анчоусами і броколі готова.
Гарячу пасту з анчоусами і броколі викласти на порційні тарілки, притрусити тертим сиром Пармезан і подавати до столу.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 2605
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2014-09-29

Коментарі до цього рецепта (0):
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору