Фріттата з беконом, болгарським перцем та кукурудзою

Фріттата.
Інгредієнти:
  • яйця - 6 шт.
  • бекон - 80 г
  • кукурудза консервована - 80 г
  • болгарський перець - 150 г
  • цибуля порей (біла частина) або ріпчаста цибуля - 100 г
  • сир Пармезан - 50 г
  • оливкова олія - 2 ст. л.
  • сіль, чорний мелений перець - за смаком
  • зелень петрушки - маленький пучок
Фріттата. Інгредієнти.
Приготування фріттати.

Фріттата – дуже популярний в Італії омлет з різноманітними начинками. Сюди часто додають сир (різного виду), овочі, гриби, в’ялене чи підкопчене м’ясо, різноманітну зелень і ін. Сьогодні ми приготуємо фріттату з беконом, болгарським перцем та кукурудзою – дуже просту, але смачну і ситну страву на сніданок… і не тільки :)

Нарізана кільцями цибуля-порей.
Цибулю порей нарізати кільцями.
Нарізаний соломкою бекон.
Бекон нарізати соломкою.
Нарізаний соломкою болгарський перець.
Болгарський перець очистити від плодоніжки, насіння і також нарізати соломкою.
Натертий сир.
Сир натерти на терці.
Подрібнена зелень петрушки.
Зелень петрушки посікти ножем.
Збиті яйця.
Яйця збити вінчиком.
Додаємо сир до яєць.
До яєць додати сир, сіль, чорний мелений перець за смаком і перемішати.
Цибуля-порей смажиться.
На оливковій олії обсмажити цибулю порей до м’якості.
Додаємо бекон до цибулі-порей.
Додати бекон, смажити на невеликому вогні до рум’яної скоринки.
Додаємо болгарський перець і кукурудзу.
Далі додати кукурудзу і болгарський перець. Перемішати, трошки посолити і, помішуючи, тушкувати 3-4 хв. щоб перець трохи зм’як.
Заливаємо вміст каструлі збитими яйцями.
Додати подрібнену зелень петрушки, перемішати. Потім овочі залити сирно-яєчною сумішшю. Перемішувати не потрібно.
Підсмажуємо.
Страву потримати на дуже малому вогні 3-4 хв., поки не схопляться краї фріттати.
Фріттата готова.
Після того страву помістити у розігріту до 180 °С духовку або поставити під гриль і там вже довести до готовності. Як тільки фріттата повністю загусне, – її слід вийняти з духовки, порізати на порційні шматки і подавати до столу. Фріттата готова.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 6206
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2014-10-19

Коментарі до цього рецепта (0):
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору