Макарони по-флотськи

Макарони по-флотськи.
Інгредієнти:
  • яловичина - 500 г
  • ріпчаста цибуля - 250 г
  • макарони - 400 г
  • вершкове масло - 70 г
  • соняшникова рафінована олія - 30 мл
  • сіль, чорний мелений перець - за смаком
  • зелень (в мене петрушка) - за смаком
Макарони по-флотськи. Інгредієнти.
Приготування макаронів по-флотськи.

Макарони по-флотськи – дуже проста і смачна страва на щодень, до складу якої входить зовсім мало основних інгредієнтів (м’ясо, макарон, цибуля, вершкове масло). Ви, звісно, можете додати до цієї страви ще томати, моркву, сир і ін. (як багато хто робить) – і це, без сумніву, також буде дуже смачно, але вже не «по-флотськи» :)
До речі, для цієї страви зовсім не потрібно брати найкраще, найніжніше м’ясо. Сюди підійде і найдешевший шматок яловичини, який відвариться, пропуститься через м’ясорубку і чудово смакуватиме :)

М’ясо вариться.
М’ясо опустити в каструлю з киплячою водою і варити при слабкому кипінні 1 год. Щоб м’ясо після варіння залишилось соковитим, залишіть його в бульйоні на 30-40 хв. або більше.
Фарш.
Потім м’ясо слід пропустити через м’ясорубку.
Цибуля смажиться на вершковому маслі.
Поки вариться м’ясо, цибулю очистити від шкірки і порізати невеликими кубиками. На великій сковорідці розтопити вершкове масло, додати олію, викласти туди цибулю і, час від часу помішуючи, смажити на невеликому вогні до ледь золотистого кольору, приблизно 25 хв.
Додаємо м’ясо до цибулі.
Потім до цибулі додати перемелене м’ясо, посолити, приправити свіжомеленим чорним перцем і, час від часу помішуючи, прогріти фарш на малому вогні (приблизно 5-7 хв.) При потребі додати вершкове масло і м’ясний бульйон.
Макарон вариться.
А тим часом, макарон всипати у киплячу підсолену воду, перемішати і варити, як вказано на упаковці.
Макарон по-флотськи готовий.
Зварені макарони відкинути на друшляк і додати до м’яса з цибулею. Ретельно перемішати, при потребі досолити, доперчити і гарячими подавати до столу, щедро присипавши подрібненою зеленню петрукши. Макарони по-флотськи готові.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 31338
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2014-11-30
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (1):Лариса | 2015-01-18
Спасибі, смачно!
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

UA RU
Нагору