Хек з часником і лимонним соком

Хек з часником і лимонним соком. Фото.
Інгредієнти:
  • хек - 400 г
  • сік з лимона
  • часник - 3-4 зубчики
  • оливкова олія
  • перець
  • зелень петрушки
  • сіль
Хек з часником і лимонним соком. Інгредієнти.
Приготування:
Хек нарізаний порційними шматками.
Тушки хека нарізати порційними шматками (рибу можна відварити цілою, зняти шкіру, м'ясо відділити від хребта і порвати руками невеликими шматками).
Кидаємо шматки хека у киплячу воду.
Шматки риби кинути у підсолену киплячу воду і варити на маленькому вогні 7 хв. Потім злити в друшлаг і зняти шкіру (шкіра краще знімається коли риба ще гаряча).
Скроплюємо лимонним соком відварену рибу.
Викласти рибу на тарілку і добре скропити лимонним соком.
Змішуємо оливкову олію і витиснений через часникодавку часник.
Часник витиснути в часникодавці і змішати з оливковою олією (олію дати за смаком).
Поливаємо рибу оливковою олією з часником.
Полити рибу олією з часником. Закуска готова.
При подачі злегка поперчити, притрусити подрібненою петрушкою.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 8458
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2011-09-16

Коментарі до цього рецепта (0):
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору