Полуничне морозиво на згущеному молоці

Полуничне морозиво на згущеному молоці.
Інгредієнти:
  • полуниця - 250-300 г
  • вершки 33 % жирності - 400 мл
  • згущене молоко - 1 банка (370 г)
Полуничне морозиво на згущеному молоці. Інгредієнти.
Приготування полуничного морозива.

Сьогодні у нас на десерт моє улюблене полуничне морозиво на згущеному молоці. Чому улюблене? Бо неймовірно смакує і дуже легко та швидко готується. Ну і, звісно, замість полуниці сюди можна додати інші кислуваті ягоди: вишню, чорницю, малину і т.п.

Полуниця подрібнена блендером.
Полуницю помити, очистити від плодоніжки і подрібнити блендером до пюреподібного стану.
Збиті вершки.
Охолоджені вершки міксером збити в пишну масу. Я збивала 10 хв. на середній швидкості.
Додаємо полуницю до вершків.
До вершків додати полуничне пюре і добре перемішати міксером.
Додаємо згущене молоко.
Потім слід поступово вводити згущене молоко і все ретельно збивати міксером.
Заморожуємо морозиво.
Отриману суміш вилити в пластиковий контейнер і покласти в морозильну камеру до повного замороження. Щоб в готовому морозиві не було кришталиків льоду, під час заморожування його слід перемішувати (ложкою, виделкою чи блендером) 3-4 рази через кожні 30 хв. Полуничне морозиво на згущеному молоці готове.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 5197
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2015-06-30

Коментарі до цього рецепта (6):Вікторія | 2015-07-02
Дякую за рецепт, обов’язково спробую))
Маша | 2015-07-27
Клас!
Юліанна | 2015-09-21
Класно! Дякую за рецепт!
Юліанна | 2015-09-26
Дуже смачно! дякую за рецепт! Дякую!
Люба | 2015-09-26
На здоров’я :)
Вікуся | 2016-03-19
Я дуже дякую за рецепт.
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору