Яйця по-неаполітанськи

Яйця по-неаполітанськи.
Інгредієнти:
  • яйця - 4 шт.
  • помідори середнього розміру - 3 шт.
  • анчоуси - 50 г
  • каперси - 20 г
  • базилік - 5-6 листочків
  • оливкова олія - 4-5 ст. л.
  • білий винний оцет - 1 ст. л.
  • сіль, чорний мелений перець - за смаком
Яйця по-неаполітанськи. Інгредієнти.
Приготування яєць по-неаполітанськи.

Якщо Вам хочеться чогось смачненького і ситного, та водночас свіжого і літнього , – приготуйте ось таку симпатичну італійську закуску – яйця по-неаполітанськи. А ще така закуска буде доречною та чудово виглядатиме на святковому столі :)

Олія, оцет, сіль, перець.
Спершу готуємо заправку. У невелику мисочку налити олію, оцет, додати сіль, чорний мелений перець і все ретельно збити виделкою.
Додаємо базилік.
Туди ж додати нарізаний або порваний руками базилік. Перемішати. Заправка готова.
Нарізані помідори.
Помідори нарізати кружальцями товщиною 1 см.
Нарізані яйця.
Яйця відварити накруто, очистити і також нарізати товщиною приблизно 1 см.
Викладаємо нарізані яйця на помідори.
На тарілку викласти кружальця помідорів, трошки їх посолити, а поверх – нарізані яйця.
Викладаємо анчоуси.
На яйця викласти філе анчоуса.
Яйця по-неаполітанськи готові.
Закуску полити заправкою і в кінці викласти каперси. Яйця по-неаполітанськи готові.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 12851
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2015-07-04

Коментарі до цього рецепта (1):Віктор | 2015-07-17
Екзотік))
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору