Оладки з яблуками та вівсянкою

Оладки з яблуками та вівсянкою.
Інгредієнти:
  • зелені яблука - 250 г
  • вівсяні пластівці - 80 г
  • молоко - 200 мл
  • борошно - 150 г
  • яйця - 2 шт.
  • вершкове масло - 30 г
  • кориця - 1 / 2 ч. л.
  • розпушувач - 1 ч. л. без вершка
  • цукор - 2-3 ст. л.
  • ванільний цукор - 1 ч. л.
  • сіль - дрібка
  • соняшникова рафінована олія - для смаження
Оладки з яблуками та вівсянкою. Інгредієнти.

Приготування оладок з яблуками та вівсянкою.

Якось давненько я не готувала оладки, а це, між інщим, чудовий варіант гарного, ситного сніданку. А якщо приготувати їх з яблуками та вівсянкою, то буде не тільки смачно, а ще й дуже поживно :)

Подрібнені яблука.
Яблука очистити від шкірки і насіневої камери, подрібнити в блендері або натерти на терці з малими отворами.
Подрібнені яблука, вівсяні пластівці, молоко в мисці.
В посудину викласти подрібнені яблука, додати вівсяні пластівці і молоко. Перемішати.
Сухі інгредієнти в посудині.
В окрему посудину викласти всі сухі інгредієнти: просіяне борошно з розпушувачем, корицю, цукор, ванільний цукор, сіль. Перемішати. Потім до сухих інгредієнтів влити заздалегідь розтоплене вершкове масло.
Додаємо яйця.
Слідом додати збиті до однорідного стану яйця…
Все перемішуємо.
…і яблучно-молочну суміш з вівсяними пластівцями.
Тісто готове.
Все ретельно перемішати. В результаті маємо отримати доволі густе тісто, яке важко падає з ложки.
Смажимо оладки.
На сковорідці розігріти трошки олії і столовою ложкою викласти оладки. Смажити на невеликому вогні з обох боків до рум’яної скоринки.
Оладки з яблуками та вівсянкою готові.
Подавати оладки теплими зі сметаною, медом чи ягідним варенням.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 19044
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2016-02-27
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (10):Вікторія | 2016-03-20
Дякую за рецепт. Люба, як Ви скажете, чи можна замість молока використовувати сироватку?
Люба | 2016-03-21
Вікторіє, свіже молоко можна замінити квасним, а от сироваткою, – не знаю.
Наталя | 2016-05-08
Люба, скажіть замість розпушувача що можна додати?
Люба | 2016-05-08
Наталю, замість розпушувача можна додати харчову соду (1 / 2 ч. л.), гашену оцтом чи лимонним соком.
Оля | 2016-06-29
Дуже дякую за рецепт. Все вийшло дуже смачно.
Люба | 2016-06-30
Олю, на здоров’я :)
Маша | 2016-10-27
Оладки, вийшли просто суперові:)Дякую, за рецепт!!!
Люба | 2016-10-28
Прошу :)
lesya | 2017-02-10
Дуже смачні оладки получаються!!! Дякую за рецепт! Вся сім’я смакує із задоволенням!
Софія | 2019-01-03
Дуже дякую, замість яблук додала 1/2 банана, вийшло дуже смачно.
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

UA RU
Нагору