Спагеті з вершково-грибним соусом

Спагеті з вершково-грибним соусом.
Інгредієнти:
  • спагеті - 350 г
  • шампіньйони - 500 г
  • нежирні вершки (у мене 15%) - 200 мл
  • соєвий соус - 2 ст. л.
  • часник - 1-2 зубчики
  • сіль, чорний мелений перець - за смаком
Спагеті з вершково-грибним соусом. Інгредієнти.

Приготування Спагеті з вершково-грибним соусом.

Мінімум продуктів, мінімум затраченого часу і зусиль, а в результаті – дуже смачна і ситна страва на щодень. Одним словом, рекомендую :)

Нарізані плястерками печериці.
Гриби помити і нарізати плястерками.
Додаємо соєвий соус.
Нарізані гриби викласти у розігріту сковорідку зі соняшниковою олією і на середньому вогні смажити приблизно 15 хв. За цей час рідина має повністю випаруватись і гриби зовсім трошки обсмажитись. Після цього до грибів додати соєвий соус…
Додаємо вершки.
…і вершки. Посолити, поперчити за смаком і, помішуючи, тушкувати на середньому вогні 2-3 хв.
Додаємо часник.
В кінці додати вичавлений часник, перемішати і відставити з вогню.
Спагеті з вершково-грибним соусом.
Спагеті відварити у підсоленій воді до готовності і відкинути на друшлак. Трошки води, в якій варилася паста, залишити, вона нам може знадобитись. Гарячий соус перемішати з гарячою пастою. Якщо після вимішування паста виходить липкою, їй не вистачає вологи, – долийте потрібну кількість збереженого «бульйону», де варився макарон. В результаті, після перемішування, паста має вийти достатньо вологою і неначе шовковистою. Спагеті з вершково-грибним соусом готові.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 5823
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2016-03-24

Коментарі до цього рецепта (4):Тетяна | 2016-06-14
Дякую Вам це просто причудова страва. Пальчики оближеш...
Люба | 2016-06-15
Тетяно, на здоров’я! Рада, що Вам так посмакувало :)
Olena | 2017-02-16
Спагетті вийшли дуже смачні і ніжні на смак! Дякую!:)
Люба | 2017-02-17
Прошу :)
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору