Яйця-пашот з авокадо та лососем

Яйця-пашот з авокадо та лососем.
Інгредієнти:
  • свіжі яйця - 4 шт.
  • булочки для гамбургерів - 2 шт.
  • стигле авокадо - 1 шт.
  • копчена сьомга чи лосось - 60 г
Інгредієнти для Голландського соусу:
  • яєчні жовтки - 3 шт.
  • вершкове масло - 120-150 г
  • лимонний сік - 1 / 2 ст. л.
  • свіжомелений білий перець, сіль - за смаком
  • холодна вода - 1 ст. л.
А також:
  • вода - 1 л
  • оцет - 1 ст. л.
Яйця-пашот з авокадо та лососем. Інгредієнти.

Приготування яєць–пашот з авокадо та лососем.

Готуємо Голландський соус.
Спершу готуємо Голландський соус.
Булочки смажаться.
Булочки поздовжньо розрізати навпіл, викласти на сковорідку з невеликою кількістю олії зрізом донизу і трошки підсмажити.
Нарізане авокадо.
Авокадо очистити від шкірки, розрізати навпіл, вийняти кісточку і нарізати плястерками. Так само нарізати рибу (я купила вже нарізану).
Варимо яйце-пашот.
Зварити яйця-пашот.
Авокадо на булці.
Тепер всі підготовлені компоненти збираємо в одну страву. На половинки булочок викласти авокадо.
Викладаємо філе лосося на авокадо.
На авокадо – копчену сьомгу чи лосось.
Яйця-пашот з авокадо та лососем готові.
На рибу викласти яйця-пашот, полити теплим Голландським соусом і подавати до столу. Яйця-пашот з авокадо та лососем готові.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 2636
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2016-04-24

Коментарі до цього рецепта (0):
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору