Курка в пікантному маринаді, запечена у фользі

Курка в пікантному маринаді, запечена у фользі.
Інгредієнти:
  • курячі гомілки і / чи бедерця - 1 кг
  • лимонний сік або винний (бажано білий) оцет - 1 ст. л.
  • соєвий соус - 2 ст. л.
  • зерниста гірчиця - 1 ст. л.
  • мед - 1 ст. л. (без вершка)
  • часник - 3-4 зубчики
  • прованська суміш трав - 1 ч. л.
  • сіль - за смаком
Курка в пікантному маринаді, запечена у фользі. Інгредієнти.

Приготування курки в пікантному маринаді.

Готуємо маринад.
Готуємо маринад. В мисці змішати інгредієнти для маринаду: дрібно порізаний часник, лимонний сік, соєвий соус, зернисту гірчицю, мед, прованську суміш трав і сіль. Маринад має бути добре соленим.
Маринуємо курятину.
До маринаду викласти курячі гомілки і / чи бедерця, перемішати і покласти в холодильник мінімум на 3 год., можна наніч. В процесі маринування курку слід 3-4 рази перемішати.
Викладаємо курятину в деко.
Форму, в якій будемо запікати курку, застелити фольгою, викласти бедерця та гомілки і полити маринадом, що залишився.
Накриваємо фольгою.
Курку накрити фольгою і щільно защіпити краї фольги.
Курка в пікантному маринаді, запечена у фользі.
Форму з куркою помістити у заздалегідь розігріту до 200 °С духовку приблизно на 30 хв. Після чого зняти фольгу і запікати без неї ще приблизно 15 хв. до рум’яної скоринки. Подавати курку з картопляним пюре чи рисом, поливши гарнір і курку соком, що залишився після запікання. Курка в пікантному маринаді, запечена у фользі готова.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 4646
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2016-05-10

Коментарі до цього рецепта (1):Іринка | 2016-05-20
Вчора приготувала, мені дуже сподобалось, а особливо скоринка:)). В маринаді тримала 5 годин.
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору