Вершковий соус з анчоусами

Вершковий соус з анчоусами.
Інгредієнти:
  • філе солених анчоусів - 6-7 шт.
  • вершки (20%) - 100 мл
  • часник - 2 зубчики
  • оливкова олія - 2 ст. л.
  • винний оцет (у мене білий) - 2 ст. л.
  • вершкове масло - 40 г
  • чорний мелений перець - за смаком
Вершковий соус з анчоусами. Інгредієнти.

Приготування вершкового соусу з анчоусами.

Чудовий вершковий соус з анчоусами, що дуже популярний у сонячному Провансі. Найчастіше використовують його як заправку до зелених овочевих салатів. Також цей соус подають до курки і яловичини.

Філе анчоусів та часник смажаться.
Філе анчоусів злегка промити в холодній воді і викласти на сковорідку, туди ж додати дрібно порізаний часник і оливкову олію. Анчоуси смажити на середньому вогні 3-4 хв., при цьому їх слід постійно помішувати, злегка розтираючи.
Додаємо оцет.
Додати винний оцет і, помішуючи, готувати ще 3 хв.
Додаємо вершки.
Потім влити вершки, перемішати, довести до кипіння і відставити з вогню.
Додаємо вершкове масло.
У ще гарячий соус невеликими шматками додати холодне масло. Кожен шматочок слід ретельно вмішувати в соус.
Вершковий соус з анчоусами готовий.
Соус поперчити за смаком і перемішати. Вершковий соус з анчоусами готовий.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 2134
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2017-01-22

Коментарі до цього рецепта (0):
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору