Рисовий пудинг з родзинками

Рисовий пудинг з родзинками. Рецепт приготування.
Інгредієнти:
  • рис (круглозерний) - 1 / 2 склянки
  • яйця - 3 шт.
  • цукор - 40 г
  • ванільний цукор - 1 ч. л.
  • молоко - 3 склянки
  • вершкове масло - 50 г
  • цедра з половини лимона
  • родзинки - жменька
  • дрібка солі
  • мелена кориця до смаку
Рисовий пудинг з родзинками.
Приготування:
Залиті окропом родзинки.
Родзинки на 10-15 хв. залити окропом потім злити воду.
Вершкове масло.
В каструлі на маленькому вогні розтопити масло.
Додаємо молоко і цедру.
До розтопленого масла влити молоко, додати цедру лимона і дрібку солі. Довести до кипіння.
Додаємо рис.
Потім додати промитий рис, швидко довести до кипіння і варити на маленькому вогні, постійно помішуючи, 25-30 хв. до готовності рису.
Додаємо цукор.
Коли рис звариться, з каструлі вийняти цедру лимона, додати цукор і поварити ще 1-2 хв. Після чого масу трохи охолодити.
Збиваємо яйця.
Тим часом збити яйця в густу піну.
Додаємо збиті яйця до рисової маси.
Збиті яйця помаленьку додати до рисової маси, при цьому збивати масу міксером.
Проварюємо рисовий пудинг на малому вогні до закустіння.
Проварити ще 2-3 хв. до загустіння і відставити з вогню.
Додаємо родзинки, ванільний цукор і перемішуємо.
Потім додати родзинки і ванільний цукор, все перемішати.
Рисовий пудинг з родзинками готовий.
Пудинг викласти в порційну посудину і посипати корицею. Рисовий пудинг з родзинками готовий.
Кількість переглядів: 8866
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2012-01-21
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (0):
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

UA RU
Нагору