Печінка тушкована з вершками

Печінка тушкована з вершками. Рецепт приготування.
Інгредієнти:
  • печінка куряча - 500 г
  • вершки (20 % жирності) - 300 г
  • цибуля - 200 г
  • сіль, перець
  • олія для смаження
  • зелень кропу
Печінка тушкована з вершками.
Приготування тушкованої печінки: Цей популярний рецепт – один з найпростіших способів швидко і легко приготувати смачненьку печінку. За бажанням, вершки можна замінити сметаною, і краще домашньою, тому що магазинна чомусь частенько в мене згортається :)
Нарізана півкільцями цибуля
Цибулю порізати півкільцями.
Цибуля смажиться на сковорідці.
На олії засмажити її до золотистого кольору.
Нарізана на шматки печінка.
Тим часом печінку очистити від плівок і нарізати невеликими шматками.
Печінка обсмажується.
До підсмаженої цибулі додати печінку і смажити її 5-7 хв., періодично помішуючи. Після цьго посолити і поперчити.
Додаємо до печінки вершки і тушимо.
Потім до печінки додати вершки і на середньому вогні тушкувати її 10-15 хв.
Печінка тушкована з вершками готова.
Печінка тушкована з вершками готова.
На гарнір до печінки можна подавати картопляне пюре, рис або гречану кашу.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 26272
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2012-02-22

Коментарі до цього рецепта (8):hanna | 2012-02-23
Простенько и со вкусом...
RUSLAN | 2012-06-24
НЯМ-НЯМ ДУЖЕ СМАЧНО.
Люба | 2012-06-24
І готувати легко ;)
Василь | 2012-08-14
Легко і смачно.
Оксана | 2012-10-11
А можна сметану?
Люба | 2012-10-11
Оксана, так, можна, я про це написала в передмові до рецепту :)
Ахінея | 2013-10-02
А чи можна використати гов’яжу печінку?
Люба | 2013-10-02
Ахінея, на жаль не можу підказати, оскільки не пробувала приготувати гов’яжу печінку за таким рецептом.
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

Російська Українська
^ Нагору