‹‹ на попередню сторінку

Страви з картоплі

Всього рецептів в категорії: 25
<<123>>
22784
0
Запечена картопля з часниковим маслом
Інгредієнти: картопля невелика - 6 шт.; рослинна олія - для змащування картоплі; вершкове масло - 40 г; часник - 3 зубчики; зелень кропу; сіль - за смаком.
14056
0
Грибна юшка з квасолею
Інгредієнти: сушені лісові гриби - 50 г (2 жмені); квасоля червона - 200 г; картопля - 600 г; ріпчаста цибуля - 150 г; морква - 100 г; часник - 5 зубчиків; соняшникова рафінована олія - 60 мл; томатна паста - 1 ст. л. (з гіркою); борошно пшеничне - 1 ст. л. (з гіркою); хмелі-сунелі - 1/2 ст. л.; лавровий лист - 1-2 шт.; зелена цибуля; сіль - 1 ст. л. або за смаком; чорний мелений перець - 1/2 ч. л. або за смаком.
6143
0
Запечена картопля з пікантним соусом
Інгредієнти: часник - 2 зубчики; гострий перець (невеликий) - 1 шт.; зелень петрушки і кропу - 1 пучок; оливкова олія - 6 ст. л.; лимонний сік - 1 ст. л. або за смаком; сіль - за смаком; картопля (середня / велика) - 5-6 шт.; борошно - 1 ст. л.; сіль - 1 ч. л.; порошок солодкої паприки - 1 ч. л.
20055
6
Суп-пюре з цибулі порей і картоплі
Інгредієнти: цибуля порей (стебла) - 2 шт. (500 г); картопля - 500 г; вершкове масло - 30 г; оливкова олія - 1 ст. л.; часник - 3-4 зуб.; овочевий бульйон або вода - 1 л; вершки (15-20%) - 80 мл; лавровий лист - 1-2 шт.; сіль, чорний мелений перець (або суміш перців) - за смаком.
23617
2
Пастуший пиріг
Інгредієнти: картопля - 700 г; вершкове масло - 50 г; молоко або вершки невисокої жирності - 100 мл; сіль, чорний мелений перець - за смаком; фарш з баранини (в мене суміш з яловичини і свинини) - 500 г; ріпчаста цибуля - 200 г; морква - 150 г; часник - 2-3 зубчика; селера - 1 стебло; розмарин чи інші пряні трави - 2 ч. л.; томатна паста - 1 ст. л.; вустерський соус (за бажанням) - 1 ст. л.; сухе червоне вино - 150 мл; бульйон (курячий, м’ясний) або вода - 200 мл; оливкова олія - 2 ст. л.; сир твердий/напівтвердий - 100 г.
16519
0
Брамборачка
Інгредієнти: картопля - 600 г; білі гриби (свіжі або заморожені) - 400 г; ріпчаста цибуля - 250 г; масло вершкове - 50 г; пшеничне борошно в/г - 2 ст. л.; часник - 2-3 зубчика; вершки 20% - 200 мл; майоран - 1 ч. л.; кмин - 1/2 ч. л.; овочевий / курячий бульйон або вода - 1,3 л; сіль, чорний мелений перець - за смаком.
141851
20
Картопляно-гречаний пиріг
Інгредієнти: вода - 200 мл.; пшеничне борошно - 300 г; свіжі дріжджі - 20 г; соняшникова олія - 2 ст. л.; цукор - 2 ч. л.; гречана крупа - 1 склянка (180 г); картопля - 600 г; ріпчаста цибуля - 200 г; сирий / копчений шпондер - 150-200 г; часник - 3-4 зубчики; сіль, чорний мелений перець; яйце - 1 шт.
47580
7
Картопляна запіканка з грибами
Інгредієнти: картопля - 1 кг; гриби (у мене шампіньйони) - 300 г; ріпчаста цибуля - 250 г; молоко - 200 мл; яйця - 2 шт.; напівтвердий сир (типу Гауда, Російський) - 50-70 г; вершкове масло - 2-3 ст. л.; соняшникова рафінована олія - 3 ст. л.; сметана - 3 ст. л.; сіль, чорний мелений перець - за смаком.
22441
6
Галушки з мачанкою
Інгредієнти: картопля - 600 г; кисломолочний сир - 400 г; пшеничне борошно - приблизно 250 г; яйця - 2 шт.; ріпчаста цибуля - 200 г; сметана - 3 ст. л. з вершком; молоко - 150-200 мл; часник (за бажанням) - 1 зубчик; соняшникова рафінована олія - 3 ст. л.; сіль, чорний мелений перець.
23485
0
Французький картопляний салат
Інгредієнти: картопля - 800 г; фіолетова цибуля - 100 г; зелень петрушки - півпучка; біле сухе вино - 50 мл; оливкова олія - 80 мл; винний оцет (бажано білий) - 2 ст. л.; зерниста гірчиця - 1 ч. л.; сіль - 1 / 3 ч. л. або за смаком; чорний мелений перець.
<<123>>
UA RU