‹‹ на попередню сторінку

Страви з яблук

Всього рецептів в категорії: 15
<<12>>
24657
0
Заливний яблучний пиріг
Інгредієнти: яйця (крупні) - 2 шт.; цукор - 100 г; ванільний цукор - 1 ч. л.; молоко - 100 мл; соняшникова рафінована або оливкова олія - 50 мл; пшеничне борошно - 200 г; порошок кориці - 1 ч. л.; розпушувач для тіста - 1 ч. л. з вершком; яблука з кислинкою - 700 г; цукрова пудра; вершкове масло - для змащування форми.
10749
2
Яблучний пиріг з журавлиною
Інгредієнти: пшеничне борошно - 300 г; молоко - 100 мл; пресовані дріжджі - 20 г; цукор - 90 г; вершкове масло - 30 г; курячі яйця - 3 шт.; цедра з одного лимона; дрібка солі; сметана (в мене домашня) - 400 г; картопляний крохмаль - 40 г; яблука з кислинкою - 1 кг; журавлина - 200 г; мигдаль мелений (за бажанням) - 50 г; цукрова пудра - за смаком.
22200
0
Салат «Уолдорф»
Інгредієнти: яблука кисло-солодкі - 2 шт. (300 г); стебла селери - 3 шт. (200 г); грецький горіх - 70 г; листя салату (за бажанням) - 70 г; домашній майонез (густий) - 100 г; вершки (21 %) - 4 ст. л.; гірчиця з зернами - 1-2 ст. л.; лимонний сік1-2 ст. л.; сіль - за смаком.
29530
12
Пляцок «Небесні ласощі»
Інгредієнти: пшеничне борошно в/г - 300 г; маргарин вершковий - 200 г; яйця курячі - 4 шт.; цукор - 330 г; сметана - 40 г (2 ст. л.); розпушувач тіста - 10 г; яблука - 1 кг; лимонне желе - 180 г; горіх волоський (ядра) - 200 г; вершки (в мене 15 %) - 150 мл; вершкове масло - 250 г; коньяк - 1 ст. л.; чорний шоколад - 200 г; соняшникова рафінована олія - 50 г.
24824
12
Сирні тістечка з яблуками та корицею
Інгредієнти: кисломолочний сир (в мене 10 %) - 150 г; цукор - 125 г; пшеничне борошно в/г - 220-250 г; яйця - 2 шт.; соняшникова рафінована олія - 6 ст. л.; ванільний цукор - 2 ч. л.; розпушувач для тіста - 2 ч. л. (з невеликою гіркою); дрібка солі; яблука невеликі - 2-3 шт.; порошок кориці - 1 / 2 ч. л.; насіння маку (для посипки) - 1 ст. л.; молоко - 1 ст. л.
19042
10
Оладки з яблуками та вівсянкою
Інгредієнти: зелені яблука - 250 г; вівсяні пластівці - 80 г; молоко - 200 мл; борошно - 150 г; яйця - 2 шт.; вершкове масло - 30 г; кориця - 1 / 2 ч. л.; розпушувач - 1 ч. л. без вершка; цукор - 2-3 ст. л.; ванільний цукор - 1 ч. л.; дрібка солі; соняшникова рафінована олія - для смаження.
13936
7
Яблучний крамбл з карамеллю та журавлиною
Інгредієнти: яблука - 5 шт.(800 г); цукор - 130 г; кориця - 1 ч. л.; ванільний цукор - 1 ч. л.; журавлина (сушена) - 3-4 ст. л.; лимонний сік - 2-3 ст. л.; цедра з одного лимона; пшеничне борошно - 130 г; вершкове масло - 130 г; вівсяні пластівці - 100 г (1 склянка).
62337
20
Салат з яблуком, морквою та сиром
Інгредієнти: яблука - 300 г; морква - 200 г; ріпчаста цибуля - 80 г; яйця - 4 шт.; твердий сир (Гауда, Російський і т. п.) - 200 г; сметана - 5-6 ст. л.; майонез - 5-6 ст. л.; сіль
66019
30
Цвєтаєвський яблучний пиріг
Інгредієнти: борошно - 250 г; маргарин або вершкове масло - 150 г; сметана - 100 г (0,5 склянки); розпушувач - 1 ч. л.; сметана - 200-250 г; яйця - 1 шт.; ванільний цукор - 2 ч. л.; цукор - 150 г; яблука з кислинкою - 900 г
32087
7
Флонді
Інгредієнти: борошно - 220 г; цукрова пудра - 50 г; вершкове масло - 80 г; холодна вода - 50 мл; жовтки - 2 шт.; дрібка солі; мак - 120 г; грецькі горіхи (очищені) - 150 г; вода - 50 мл.; яблука - 500 г; лимонний сік - 2 ст. л.; кориця мелена - 1 ч. л.…
<<12>>
UA RU