
Квасолю на 12 годин замочити в холодній воді (можна в пиві, чи в суміші пива з водою). Потім в тій же воді поставити під кришкою на маленький вогонь і довести до кипіння, варити 1.5 годин до м'якості квасолі. Води повинно бути стільки, щоб суп вийшов достатньо густий.
 
 
Цибулю почистити і нарізати кубиками.
 
 
Часник почистити і подрібнити, злегка посолити.
      
 Розігріти смалець і злегка підрум'янити на ньому цибулю і часник.
 
 
Нарізати варене м'ясо.
 
 
М'ясо додати до цибулі і часнику, трохи підсмажити.
 
 
Розвести томатну пасту  в невеликій кількості води і додати до м'яса. Довести до кипіння і зняти з вогню.
 
 
Додати м'ясо в каструлю з квасолею.
 
 
Зцідити кукурудзу в друшляку і разом з горошком висипати в каструлю. Швидко довести до кипіння, посолити і все разом поварити на маленькому вогні 10 хв.
 
 
Після цього приправити суп зеленню петрушки, тим'яном (чабрецем), розмарином та перцем. Зняти з вогню і дати настоятися під кришкою 5-10 хв.
   
  
Квасолевий суп по-югославськи готовий.