Печериці фаршировані курячою грудинкою і сиром
Інгредієнти:
- печериці крупні - 13 шт.
- перепелині яйця - 13 шт.
- куряче філе - 100 г
- болгарський перець - 70 г
- сир твердий - 50 г
- базилік свіжий - один невеликий пучок
- соєвий соус - 1 ст. л.
- олія для смаження
- сіль, перець
Приготування фаршированих печериць:
Печериці помити, обсушити. Акуратно вирізати ніжки так, щоб в шапочках залишились невеликі заглибини.
Куряче філе порізати дрібними кубиками і обсмажити на олії.
Невеликий шматок болгарського перцю нарізати дрібними кубиками.
Сир натерти на дрібній терці.
Зелень базиліку подрібнити.
Обсмажене куряче філе, болгарський перець, сир і базилік викласти в посудину, поперчити, трошки посолити і додати соєвй соус. Все перемішати.
Деко застелити пергаментним папером, викласти шапочки печериць і наповнити їх начинкою. По середині кожної шапочки пальцем втиснути фарш – зробити невелике заглиблення.
В кожну шапочку розбити по одному яйцю. Деко з фаршированими печерицями помістити в розігріту до 200 °С духовку і випікати 20 хв. Як тільки білки схопляться, печериці фаршировані курячою грудинкою і сиром готові.
Печериці фаршировані курячою грудинкою і сиром подавати до столу гарячими, можна прикрасити свіжим базиліком.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!